Επισκευή iPhone 12

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPhone 12, πρόκειται για μία από τις πιο πρόσφατες συσκευές της Apple η οποία έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά, καθώς διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών τεχνολογίας Super Retina XDR OLED σε ανάλυση 2532 × 1170 pixel και πυκνότητα pixel περίπου 460 ppi, ασύρματη δυνατότητα 5g, επεξεργαστή A14 Bionic και υποστήριξη MagSafe.

Άμεση επισκευή iPhone 12

Οποιαδήποτε βλάβη και αν αντιμετωπίζετε στο αγαπημένο σας iPhone 12 οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι στην διάθεση σας να σας προσφέρουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, επισκευάζοντας τη συσκευή σας σε μόλις 20 λεπτά.

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Στα ired φροντίζουμε και προσέχουμε την εξαιρετική ποιότητα του κάθε ανταλλακτικού που χρησιμοποιούμε ώστε να διασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα και την συμβατότητα του με την συσκευή σας. Κάθε ένα από τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά ελεγμένο από το τμήμα προμηθειών μας και συνοδεύεται από εγγύηση σωστής λειτουργίας!

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευής

Κάθε ένα από τα 15 καταστήματα ired σε όλη την Ελλάδα διαθέτει το δικό του τελευταίας τεχνολογίας πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο επισκευών στο οποίο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε επισκευή με ασφάλεια και ταχύτητα!

Δωρεάν πανελλαδική εξυπηρέτηση

Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε ένα από τα καταστήματα μας, σας δίνουμε την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε μέσω της εταιρείας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε! Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!