Επισκευή iPhone 12 Pro

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

To iPhone 12 Pro προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες με φωτεινή οθόνη Super Retina XDR, νέο σύστημα καμερών που ανεβάζει το επίπεδο της φωτογραφίας στα ύψη, γυαλί Ceramic Shield με τέσσερις φορές καλύτερη απόδοση πτώσης και το A14 Bionic, το γρηγορότερο τσιπ σε smartphone.

Άμεση επισκευή iPhone 12 Pro

Οποιαδήποτε βλάβη και αν αντιμετωπίζετε στο αγαπημένο σας iPhone 12 Pro, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι στην διάθεση σας και έχουν τη δυνατότητα να επισκευάσουν τη συσκευή σας σε μόλις 20 λεπτά.

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Η ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε στις επισκευές συσκευών της Apple, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη επισκευή του iPhone 12 Pro.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευής

Κάθε ένα από τα 15 καταστήματα ired σε όλη την Ελλάδα διαθέτει το δικό του τελευταίας τεχνολογίας πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο επισκευών στο οποίο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε επισκευή με ασφάλεια και ταχύτητα!

Πανελλαδική εξυπηρέτηση χωρίς έξτρα χρέωση

Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε ένα από τα καταστήματα μας, σας δίνουμε τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής του iPhone 12 Pro σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.