Επισκευή iPhone 12 Pro Max

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPhone 12 Pro Max διαθέτει Super Retina XDR OLED 6,7 ιντσών οθόνη, με ανάλυση 2778 x 1284 pixels και γκάμα True Tone και Wide color (P3). Επίσης, με το Α14 Bionic, το ταχύτερο chip που έχει υπάρξει σε smartphone και ένα σύστημα κάμερας Pro που απογειώνει τις φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το iPhone 12 Pro Max προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες.

Άμεση επισκευή iPhone 12 Pro Max

Τα ired είναι ο κατάλληλος προορισμός αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το iPhone 12 Pro Max σας!  Εγγυημένη επισκευή σε μόλις 20 λεπτά γρήγορα και αποτελεσματικά!

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Κάθε ένα από τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά ελεγμένο από το τμήμα προμηθειών μας και συνοδεύεται από εγγύηση σωστής λειτουργίας! 

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευής

Όλα τα καταστήματα της ired διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένους χώρους επισκευής οι οποίοι προσφέρουν όλο τον απαραίτητο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμο και εργαλεία έτσι ώστε κάθε επισκευή να πραγματοποιείται με ασφάλεια και ταχύτητα.

Πανελλαδική εξυπηρέτηση

Σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, σε περίπτωση που το iPhone 12 Pro Max σας χρειάζεται επισκευή, αλλά δεν έχετε πρόσβαση σε κάποιο κατάστημα ired, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή του live chat και να αποστείλετε την συσκευή σας για επισκευή σε όποιο κατάστημα επιθυμείτε, εντελώς δωρεάν!