Επισκευή iPhone 12 mini

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Με την ίδια Wide, UltraWide και Selfie κάμερα που διαθέτει και το iPhone 12, το iPhone 12 Mini μπορεί να καταγράψει εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο, καθώς μπορεί ακόμη και να εγγράψει βίντεο έως 4K 60FPS και έως 4K 30FPS στο Dolby Vision. Και όλα αυτά στην 5.4 ιντσών οθόνη του, για όσους προτιμούν τα μικρότερου μεγέθους κινητά.

Άμεση επισκευή iPhone 12 Mini

Για οποιαδήποτε βλάβη και αν αντιμετωπίζεται στο iPhone 12 Mini σας μην πανικοβάλλεστε! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της ired, με την πολυετή πείρα τους σε επισκευές iPhone, είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές βλάβες με επιτυχία, προσφέροντάς σας εγγυημένη επισκευή της συσκευής σας μέσα σε 20 λεπτά!

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Το τμήμα προμηθειών μας φροντίζει να επιλέγει κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επισκευή του iPhone 12 Mini σας.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευής

Όλα τα καταστήματα της ired διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένους χώρους επισκευής οι οποίοι προσφέρουν όλο τον απαραίτητο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμο και εργαλεία έτσι ώστε κάθε επισκευή να πραγματοποιείται με ασφάλεια και ταχύτητα.

Πανελλαδική εξυπηρέτηση

Με την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας σε ένα από τα εργαστήρια μας φροντίζουμε έτσι ώστε όπου και αν βρίσκεστε να είμαστε δίπλα σας! Μόλις παραλάβουμε το iPhone 12 Mini σας, ο τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή του θα είναι στην διάθεση σας για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να σας ενημερώσει σχετικά με τα βήματα και την πορεία της επισκευής.