Επισκευή iPhone 11

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση επισκευή iPhone 11 

Οποιαδήποτε βλάβη και αν αντιμετωπίζετε στο αγαπημένο σας iPhone 11 οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι στην διάθεση σας να σας προσφέρουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Το iPhone 11 αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες συσκευές της Apple η οποία με την εκπληκτική ποιότητα των υλικών κατασκευής της, αλλά και με τις δυνατότητες του, προσφέρει εκπληκτική premium εμπειρία χρήσης! Το iPhone 11 διαθέτει ένα σύστημα διπλής κάμερας τελευταίας τεχνολογίας το οποίο σε συνδυασμό με την μπαταρία που διαρκεί καθόλη την διάρκεια της ημέρας και με την οθόνη Liquid Retina True Tone LCD μπορούν να απογειώσουν την εμπειρία χρήσης, κάνοντας το iPhone 11 μία από τις πιο πρόσφατες συσκευές της Apple η οποία έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά που διαθέτουν και οι ακριβότερες συσκευές της Apple σε πιο προσιτή τιμή. 

Πιθανές βλάβες

Για οποιαδήποτε βλάβη και αν αντιμετωπίζεται στο iPhone 11 σας μην πανικοβάλλεστε! Στα ired με την πολυετή πείρα μας σε επισκευές  iPhone είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές βλάβες με επιτυχία! 

Οι συχνότερες βλάβες που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Σπασμένη οθόνη
  • Φθορά στην πίσω όψη
  • Επισκευή μικροφώνου
  • Επισκευή ακουστικού
  • Επισκευή κεραίας WiFi 
  • Επισκευή βρεγμένου

Εξειδικευμένοι χώροι επισκευής

Όλα τα εργαστήρια ired διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένους χώρους επισκευής οι οποίοι διαθέτουν όλο τον απαραίτητο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμο και εργαλεία έτσι ώστε κάθε επισκευή να πραγματοποιείται με ασφάλεια και ταχύτητα. 

Ανταλλακτικά Κορυφαίας Ποιότητας 

Το τμήμα προμηθειών μας φροντίζει ώστε να επιλέγει κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε στις επισκευές συσκευών της Apple, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη επισκευή του iPhone 11. 

Πανελλαδική Εξυπηρέτηση

Με την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας σε ένα από τα εργαστήρια μας φροντίζουμε έτσι ώστε όπου και αν βρίσκεστε να είμαστε δίπλα σας! Για αυτό και σας παρέχουμε την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εντελώς δωρεάν σε ένα από τα καταστήματα. Μόλις παραλάβουμε το iPhone 11 σας ο τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή του θα είναι στην διάθεση σας ώστε να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να σας ενημερώσει σχετικά με τα βήματα και την πορεία της επισκευής.