Επισκευή iPhone 11 Pro Max

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το πρώτο μοντέλο της Apple που ονομάστηκε Pro Max και όχι τυχαία! To iPhone 11 Pro Max είναι η πιο ισχυρή συσκευή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής η εταιρεία!

 Διαθέτει μία οθόνη OLED 6,5 ιντσών και premium κομψό σχεδιασμό με γυάλινες επιφάνειες και μεταλλικό πλαίσιο. Παρόλο τον minimal σχεδιασμό που επέλεξε η εταιρεία στο πίσω μέρος της συσκευής ξεχωρίζει το πλαίσιο με τις τρεις κάμερες. 

Ο εξαπύρηνος επεξεργαστής A13 Bionic από την άλλη πλευρά είναι αισθητά πιο γρήγορος από των προηγουμένων γεννιών iPhone με πανίσχυρους πυρήνες και GPU. 

Άμεση επισκευή iPhone 11 Pro Max στα καταστήματα ired

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε βλάβη με το iPhone 11 Pro Max σας μην απογοητεύεστε και μην πανικοβάλλεστε! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί στα καταστήματα ired είναι πάντα στην διάθεση σας να σας προσφέρουν την άμεση υποστήριξη τους και να αναλάβουν την επιτυχημένη αποκατάσταση οποιουδήποτε προβλήματος. 

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Το iPhone 11 Pro Max διαθέτει ξεχωριστό ιδιαίτερο σχεδιασμό ο οποίος ξεχωρίζει λόγω της ποιότητας κατασκευής της συσκευής σας. Σε περίπτωση κάποιου απροόπτου ατυχήματος μπορεί το κινητό σας να σπάσει ή να τραυαματίστει. Στα ired φροντίζουμε και διασφαλίζουμε την εξαιρετική ποιότητα του κάθε ανταλλακτικού που χρησιμοποιούμε ώστε να διασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα και την συμβατότητα του με την συσκευή σας. Κάθε ένα από τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά ελεγμένο από το τμήμα προμηθειών μας και συνοδεύεται από εγγύηση σωστής λειτουργίας! 

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Κάθε ένα από τα 15 καταστήματα ired σε όλη την Ελλάδα διαθέτει το δικό του τελευταίας τεχνολογίας πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο επισκευών στο οποίο μπορούμε να φιλοξενήσουμε την συσκευή σας με απόλυτη ασφάλεια και να επισκευάσουμε επιτυχημένα οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζεται! 

Δωρεάν εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σας και να παρέχουμε την υποστήριξη και τις υπηρεσίες μας όπου και αν βρίσκεστε. Για αυτόν τον λόγο σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε ένα από τα καταστήματα μας σας δίνουμε την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας από οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε μέσω της εταιρείας κούριερ που συνεργαζόμαστε! Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!