Επισκευή βρεγμένου iPad Pro 9.7 2016

Επισκευή βρεγμένου iPad Pro 9.7 2016
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 70
  • Τιμή με ΦΠΑ 86.8
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Ανέκαθεν τα υγρά ήταν και είναι εχθροί των φορητών και μη ηλεκτρονικών συσκευών μας. Πόσο μάλλον δε, όταν μιλάμε για το iPad Pro 9,7’’, ένα πολυεργαλείο της καθημερινότητάς μας.

Ακόμα όμως και αν το tablet σας αντιμετωπίσει μία τέτοια δύσκολη κατάσταση εμείς στην ired σας παρέχουμε την κατάλληλη υπηρεσία για επισκευή βρεγμένου iPad Pro 9,7’’.

Επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα η στείλτε μας το tablet μέσω courier εντελώς δωρεάν.

Οι πρώτες κινήσεις απέναντι στην υγρασία:

  • Απενεργοποιήστε το iPad αμέσως μετά το ατυχές συμβάν και μην επιχειρήσετε να την ενεργοποιήσετε
  • Πλύνετε την συσκευή με νερό από την βρύση εάν το νερό με το οποίο έγινε η επαφή ήταν αλμυρό
  • Σκουπίστε τα υγρά με απορροφητικό χαρτί
  • Μην στεγνώσετε το iPad με οποιαδήποτε συσκευή που εκπέμπει θερμότητα διότι οι πιθανότητες για υπερθέρμανση είναι μεγάλες

Οξείδωση του iPad

Εάν οι παραπάνω ενέργειες δεν καταφέρουν να γίνουν έγκαιρα, οι πιθανότητες το νερό να εισέλθει στο εσωτερικό της συσκευής είναι μεγάλες.

Αμέσως μετά την είσοδο του υγρού στο εσωτερικό παρατηρείται το φαινόμενο της οξείδωσης, μία χημική αντίδραση που καταστρέφει όλα τα μεταλλικά μέρη της συσκευής. Σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση το να επηρεαστεί η μητρική πλακέτα δεν αποκλείεται προκαλώντας μία μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στην επισκευή αλλά και στο τελικό κόστος.

Λύση στο πρόβλημα της οξείδωσης

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired όσο πιο γρήγορα μπορείτε για την επισκευή βρεγμένου iPad Pro 9,7’’. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να διαγνώσουν την ζημιά και να σας ενημερώσουν για το κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο τα οποία θα προκύψουν από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν ανάλογα με την ζημιά που έχει γίνει.

Ο προηγμένος μας εξοπλισμός θα φροντίσει να απαλλάξει το iPad Pro από την υγρασία άμεσα.

Βασικός παράγοντας για την επιτυχία της επισκευής, η άμεση αντίδρασή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή Live chat όπου κάποιος εκπρόσωπός μας θα φροντίσει να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την επισκευή βρεγμένου iPad Pro 9,7’’.