Αλλαγή μπαταρίας iPad Pro 9.7 2016

Αλλαγή μπαταρίας iPad Pro 9.7 2016

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 75
  • Τιμή με ΦΠΑ 93
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Πολλά είναι τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο iPad Pro 9,7’’ και να σας χαλάσουν την καθημερινή εξαιρετική εμπειρία χρήσης που βιώνετε. Ένα από αυτά είναι και το θέμα της μπαταρίας.

Σας παρέχουμε αλλαγή μπαταρίας iPad Pro 9,7’’ σε προνομιακές τιμές και φυσικά από τους καλύτερους τεχνικούς που θα τους βρείτε μόνο στα ired.

Ενδείξεις φθοράς της μπαταρίας

Οι σύγχρονες φορητές συσκευές είναι κατασκευασμένες έχοντας στο εσωτερικό τους μπαταρίες ιόντων λιθίου οι οποίες παρόλο που είναι αποδοτικές έχουν μία ημερομηνία λήξης. Δεν εννοούμε φυσικά αυτό που φαντάζεστε.

Οι μπαταρίες αυτές μετά από κάποιον αριθμό φορτίσεων εξασθενούν με αποτέλεσμα η διάρκεια ζωής τους και απόδοσής τους να μειώνονται.

Παρακάτω θα σας αναφέρουμε ορισμένες ενδείξεις τις οποίες εφόσον τις παρατηρήσετε θα καταλάβετε ότι έχουν να κάνουν με πρόβλημα στην μπαταρία. Μερικές από αυτές είναι:

  • Η μπαταρία δεν φορτίζεται
  • Η μπαταρία ξαφνικά χάνει ενέργεια
  • Η μπαταρία έχει χάσει μέρος της συνολικής αντοχής της

Τα παραπάνω είναι σημάδια πως μία αλλαγή μπαταρίας iPad Pro 9,7’’ είναι προ των πυλών.

Αντιμετώπιση του προβλήματος

Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με την μπαταρία θα πρέπει αρχικά να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired ή στην περίπτωση που αυτό είναι ανέφικτο μπορείτε να στείλετε το iPad σας με courier αφού αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα έξοδα αποστολής.

Σε κάθε κατάστημα ο τεχνικός μας θα μιλήσει μαζί σας και αφού σας ακούσει προσεκτικά θα προβεί σε ένα διαγνωστικό τεστ ώστε να διαπιστωθεί η ζημιά.

Εάν ευθύνεται η μπαταρία, τότε θα σας αναλυθούν οι επόμενες ενέργειες συμπεριλαμβανομένων του κόστους και του χρόνου και αφού εσείς τα εγκρίνεται εμείς θα προχωρήσουμε στην αλλαγή μπαταρίας iPad Pro 9,7’’.

Η Apple σχεδίασε τα iPad της με τέτοιο τρόπο ώστε η μπαταρία να είναι μη αποσπώμενη. Γι΄ αυτό εμείς από την πλευρά μας σας προτείνουμε να μην κάνετε την παραμικρή ενέργεια αφού το tablet θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί από κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό.

Πάντα στη διάθεσή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των τηλεφωνικών μας γραμμών ή μέσω του Live Support όπου κάποιος εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει αναφέροντάς σας οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας iPad Pro 9,7’’.