Επισκευή iPad Pro 12.9 2018

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το αγαπημένο σας iPad 12.9 2018 ενδεχομένως κάποια στιγμή να υποστεί μία βλάβη, με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί σωστά. Σε μία τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού στα καταστήματα ired μπορούμε να σας προσφέρουμε άμεση και εγγυημένη επισκευή. Μερικές από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Επισκευή οθόνης 
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή βρεγμένου 
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας 
  • Επισκευή θύρας 

Αν αντιμετωπίζετε κάποια από τις παραπάνω βλάβες, μη διστάσετε να επισκεφθείτε άμεσα ένα κατάστημα ired.

Χώροι επισκευών

Τα καταστήματα ired χωρίζονται σε δύο μέρη. Υπάρχει ο κεντρικός χώρος υποδοχής και το εργαστήριο που γίνονται οι επισκευές. Όλοι οι εργαστηριακοί χώροι διακρίνονται για τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουν καθώς και για τις συνθήκες που γίνονται οι επισκευές, παρέχοντας ασφάλεια στη συσκευή σας όσο αυτή βρίσκεται στα χέρια μας. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας επιτρέπει να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις επισκευών.

Ανταλλακτικά

Στο ired φροντίζουμε πάντα για την ποιότητα των ανταλλακτικών μας. Έτσι, στην οποιαδήποτε επισκευή iPad 12.9 2018 φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε μόνο την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών που συνοδεύονται από εγγύηση. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χτίζοντας μαζί σας μία σχέση εμπιστοσύνης.

Πανελλαδική κάλυψη

Θέλουμε να είμαστε με κάθε τρόπο κοντά σας. Γι’ αυτό, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε δωρεάν τη συσκευή σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας Courier αν εσείς δε μπορείτε να έρθετε σε κάποιο κατάστημά μας.