Επισκευή μητρικής πλακέτας iPad Pro 12.9 2015

Επισκευή μητρικής πλακέτας iPad Pro 12.9 2015

Χαρακτηριστικά επισκευής

Εάν το iPad Pro 12,9’’ παρουσιάσει την οποιαδήποτε περίεργη συμπεριφορά, μην χάσετε ούτε στιγμή και επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired.

Σας είναι δύσκολη η πρόσβαση σε κάποιο κατάστημα; Κανένα πρόβλημα, αφού αναλαμβάνουμε τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα μέσω courier.

Ενδείξεις δυσλειτουργιών της μητρικής πλακέτας

H μητρική πλακέτα αποτελεί το σημαντικότερο σημείο του iPad Pro 12,9’’ αφού από εκεί πηγάζουν όλες οι λειτουργίες και σίγουρα η οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί σε αυτήν ενδέχεται να επηρεάσει και την λειτουργία των περιφερειακών μερών.

Η μητρική πλακέτα αποτελεί μία πρόκληση για τους ασχολούμενους με τις επισκευές αφού θεωρείται ότι δεν επισκευάζεται και η οποιαδήποτε βλάβη σε αυτήν οδηγεί μοιραία στην αντικατάστασή της.

Στην ired όμως αντιμετωπίζουμε την πρόκληση αυτή και σας εγγυόμαστε την επισκευή μητρικής πλακέτας iPad Pro 12,9’’.

Οι ενδείξεις που θα σας οδηγήσουν στην επισκευή μητρικής πλακέτας iPad Pro 12,9’’ είναι οι παρακάτω:

  • Η οθόνη δεν ανταποκρίνεται ακόμα και όταν η συσκευή είναι φορτισμένη
  • Η SIM δεν αναγνωρίζεται.
  • Η σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι αδύνατη
  • Η σύνδεση σε κάποιο σύστημα Wi-Fi είναι μη εφικτή
  • Το Home Button, το μικρόφωνο και η κάμερα δεν λειτουργούν ακόμα και μετά την επισκευή τους

Βήματα αντιμετώπισης

Αμέσως αφού παρατηρήσετε κάτι από τα παραπάνω, περάστε από κάποιο κατάστημα ired σε όλη την Αττική. Εκεί θα συναντήσετε την τεχνική μας ομάδα η οποία μετά από ένα σύντομο διαγνωστικό τεστ θα εντοπίσει την δυσλειτουργία που υπάρχει και θα σας ενημερώσει για το αν η μητρική πλακέτα μπορεί να επισκευαστεί ή αν πρέπει να αντικατασταθεί. Επιπλέον, το κόστος και η διάρκεια για την επισκευή μητρικής πλακέτας iPad Pro 12,9’’ θα σας γνωστοποιηθούν ώστε εσείς να τα εγκρίνετε.

Κάθε μας κατάστημα κοντά σας

Τα καταστήματα ired είναι πάντα στην διάθεσή σας. Διαθέσιμα επίσης είναι το Live Support καθώς και οι τηλεφωνικές γραμμές όπου κάποιος εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά σε οτιδήποτε εσείς χρειαστείτε σχετικά με την επισκευή μητρικής πλακέτας iPad Pro 12,9’’.