Στα καταστήματα ired φροντίζουμε για την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης που μπορούμε να σας προσφέρουμε. To εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση  για την επιτυχημένη επισκευή της συσκευής σας!

 

Στα ired παρέχουμε αποτελεσματική επισκευή iPad Pro 11 2021 σε πολύ καλές τιμές. Μερικές απο τις επισκευές που μπορούν να ολοκληρώσουν με απόλυτη επιτυχία οι τεχνικοί μας είναι:

  • Επισκευή οθόνης 
  • Αλλαγή μπαταρίας 
  • Επισκευή βρεγμένου 
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας 
  • Επισκευή θύρας 
  • Επαγγελματίες τεχνικοί

Στο ired θα συναντήσετε τους έμπειρους τεχνικούς μας οι οποίοι έχουν φροντίσει να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία που απαιτείται για την επισκευή του iPad Pro 11 2021. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα κάθε επισκευής που αναλαμβάνουμε.

 

Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

Στο ired έχουμε φροντίσει να επιλέξουμε με προσοχή τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την απόδοση κάθε συσκευής που αναλαμβάνουμε.

 

Βήματα επισκευής 

Σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Πρώτα διεκπεραιώνεται τεχνικός έλεγχος έτσι ώστε να γίνει ο εντοπισμός του προβλήματος που αντιμετωπίζετε, στην συνέχεια σας ενημερώνουμε για την διαδικασία επισκευής και το κόστος και τέλος αναλαμβάνουμε την επισκευή αφού πρώτα πάρουμε την έγκριση σας.

 

Δωρεάν αποστολή - παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας στείλετε την συσκευή σας σε ένα κατάστημα ired εντελώς δωρεάν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε τηλεφωνικά η να μας στείλετε ένα μήνυμα στο Live Chat, έτσι ώστε να ενημερωθείτε για την διαδικασία αποστολής αλλά και για ερωτήματα σχετικά με την επισκευή iPad Pro 11 2021.