Επισκευή sim card reader iPad mini

Επισκευή sim card reader iPad mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το sim card reader είναι σημαντικό εξάρτημα της συσκευής σας, αφού αναλαμβάνει μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του iPad mini σας. Συγκεκριμένα, το contact reader είναι αυτό που επιτρέπει να διαβαστεί η κάρτα sim από το iPad mini σας.

Τι ακριβώς είναι το sim card reader;

Το sim card reader είναι ένα εξάρτημα με έξι ποδαράκια, πάνω στα οποία εφάπτεται η κάρτα sim για να αναγνωρίζεται από τη συσκευή. Όπως είναι κατανοητό, είναι ζωτικής σημασίας εξάρτημα για τη λειτουργία της συσκευής iPad mini, αφού χωρίς αυτό δεν αναγνωρίζεται η κάρτα sim από τη συσκευή.

Ενδείξεις βλάβης:

Τι μπορεί να συμβεί στο sim card reader; Το πιο συνηθισμένο είναι να κοπεί ή να στραβώσει κάποιο ή περισσότερα από τα έξι ποδαράκια που στηρίζουν την κάρτα sim. Αν αυτό συμβεί, η συσκευή δεν θα αναγνωρίζει πια την κάρτα sim σας και δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες σε αυτήν. Είναι εύκολο να βεβαιωθείτε αν το πρόβλημα είναι της συσκευής ή του sim card reader, αφού στη δεύτερη περίπτωση η συσκευή θα σας εμφανίζει το μήνυμα "No SIM", ακόμα κι αν η κάρτα σας είναι σωστά τοποθετημένη.
Επομένως οι συνήθεις ενδείξεις είναι:

  • Αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο
  • Εμφάνιση μηνύματος "No Sim"

Αντιμετώπιση βλάβης:

Πρόκειται για μια σοβαρή βλάβη, αφού δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για πρόσβαση στο δίκτυο 3G, αν δεν μεριμνήσετε για την άμεση επισκευή sim card reader iPad mini. Για την επισκευή αυτή χρειάζεται να αποκολληθεί το προβληματικό εξάρτημα και να αλλαχτεί με καινούργιο ανταλλακτικό. Οι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να διεξαγάγουν τον αναγκαίο έλεγχο στη συσκευή σας και να σας ενημερώσουν για το χρόνο και το κόστος που απαιτείται.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Επισκεφτείτε τα καταστήματά μας λοιπόν για άμεση και αποτελεσματική επισκευή sim card reader iPad mini. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ολοκληρώσουν την εργασία αυτή με την απαραίτητη προσοχή. Φυσικά και για την εργασία αυτή θα χρησιμοποιήσουμε ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό, άριστης ποιότητας.

Και πάντα γρήγορα, εγγυημένα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!