Επισκευή silent button iPad mini

Επισκευή silent button iPad mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Χρησιμοποιείτε καθημερινά και συνεχώς το iPad mini σας, και όχι άδικα. Γι' αυτό και μια βλάβη στο silent button αναμφισβήτητα σημαίνει δύσκολη χρήση του.

Τι ακριβώς είναι το silent button;

Το silent button έχει διπλό ρόλο στη λειτουργία του iPad mini. Ο πρώτος είναι η σίγαση της συσκευής, ιδιαίτερα χρήσιμη για τις ώρες και τα μέρη όπου δεν θέλετε να ακούγεται ο ήχος της συσκευής σας χωρίς να πρέπει να την απενεργοποιήσετε. Ο δεύτερος είναι το κλείδωμα της οθόνης στην κατεύθυνση που θέλετε.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν τυχόν χτυπήσατε κάπου κατά λάθος τη συσκευή σας ή αν ύστερα από καιρό χρήσης το πλήκτρο αυτό έχει φθαρεί και έχει πάθει ζημιά όπως:

  • Ράγισμα
  • Σπάσιμο
  • Γρατζουνιές

Μην ανησυχήσετε όμως, αφού η επισκευή silent button είναι μια εργασία που αναλαμβάνουμε στα καταστήματά μας.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Οι τεχνικοί μας έμπειροι ηλεκτρονικοί, εξειδικευμένοι στην επισκευή iPad mini, θα πραγματοποιήσουν έλεγχο της συσκευής σας και θα σας ενημερώσουν για τη ζημιά και αν είναι απαραίτητη η επισκευή silent button iPad mini. Εφόσον επιβεβαιώσουν τη βλάβη, θα σας πληροφορήσουν σχετικά και εφόσον συμφωνείτε θα προχωρήσουν στην ανάλογη εργασία αποκατάστασης.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μη χάνετε χρόνο. Είναι μια επισκευή που πραγματοποιούμε στα καταστήματά μας. Για την επισκευή silent button χρησιμοποιούμε ποιοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά, ανταλλακτικά δηλαδή απόλυτα ανθεκτικά τα οποία είναι συμβατά με τη συσκευή σας. Έτσι εγγυόμαστε πάντα άριστο αποτέλεσμα που διαρκεί στο χρόνο. Θα παραλάβετε μια συσκευή λειτουργική σαν καινούργια.

Όσο για τις τιμές μας, σίγουρα είναι κι εδώ απόλυτα ανταγωνιστικές!