Επισκευή Home button iPad mini

Επισκευή Home button iPad mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Το πολύτιμο iPad mini σας έχει πολλαπλές δυνατότητες κι εφαρμογές, γι\' αυτό και το χρησιμοποιείτε αδιάλειπτα και στην κυριολεξία δεν το αποχωρίζεστε. Επομένως είναι αναμενόμενη η φθορά με τον καιρό του button, του κεντρικού δηλαδή πλήκτρου της συσκευής σας.

Τι ακριβώς είναι το home button του iPad mini;

To iPad mini έχει ένα κεντρικό πλήκτρο, το home button, το οποίο χρησιμοποιείτε συνεχώς για να επιστρέφετε στην αρχική οθόνη σας καθώς και για να κλείσετε τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές στο background. Κάτω από το πλήκτρο αυτό βρίσκεται ο μηχανισμός home button cable, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία του πλήκτρου αυτού.

Ενδείξεις βλάβης:

Θα καταλάβετε ότι το home button της συσκευής σας έχει υποστεί βλάβη, όταν παρατηρήσετε ότι:

  • πότε λειτουργεί και πότε όχι
  • χρειάζεται πίεση για να υπακούσει
  • κολλάει ή δεν ανταποκρίνεται καθόλου

οπότε περιορίζει τη χρήση της συσκευής. Τότε πρέπει σίγουρα να αναζητήσετε την κατάλληλη επισκευή home button iPad mini.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η επισκευή home button iPad mini είναι κάτι εφικτό, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε για το τι θα απογίνει η ακριβή συσκευή σας. Αρκεί φυσικά να απευθυνθείτε στους κατάλληλους τεχνικούς, οι οποίοι θα αποκαταστήσουν σωστά το πρόβλημα με την ανάλογη επισκευή. Οι τεχνικοί μας είναι καταρτισμένοι και ιδιαίτερα έμπειροι στην επισκευή iPad mini, γι\' αυτό και μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημα της συσκευής σας άμεσα και σωστά.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε χωρίς καθυστέρηση στο πλησιέστερο εργαστήριό μας για αποτελεσματική επισκευή home button iPad mini. Όπως κάνουμε σε όλες τις επισκευές μας, έτσι και κατά την επισκευή αυτή θα ελέγξουμε τη συσκευή σας και, αφού εξακριβώσουμε τη βλάβη, θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα άριστης ποιότητας ΟΕΜ ανταλλακτικό. Καθώς έχουμε απόθεμα αυτών των ανταλλακτικών στα καταστήματά μας, πραγματοποιούμε την επισκευή αυτή το συντομότερο δυνατό.

Όσο για τις τιμές μας; Και για την εργασία αυτή είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς!