Επισκευή dock connector iPad mini

Επισκευή dock connector iPad mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Με την εντατική χρήση του iPad είναι πιθανό να φθαρούν ή να σπάσουν κάποια από τα 30 pins του dock connector της συσκευής σας, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα κατά τη χρήση της.

Τι ακριβώς είναι το dock connector;

Το εξάρτημα που ονομάζουμε dock connector είναι η μικρή, ορθογώνια σχισμή στο κάτω μέρος της συσκευής. Εκεί συνδέεται το καλώδιο συγχρονισμού. Χρησιμοποιείται επίσης για την τροφοδοσία της συσκευής, τη φόρτιση της μπαταρίας του αλλά και τη σύνδεσή του στο iTunes.

Ενδείξεις βλάβης dock connector:

Αν διαπιστώσετε μια μέρα ότι το iPad mini σας

  • δεν φορτίζει πια κανονικά
  • και δεν σας συγχρονίζει με το iTunes,

τότε ίσως υπάρχει βλάβη στο dock connector. Όπως αναφέραμε ήδη, είναι πιθανό να έχουν σπάσει ή στραβώσει κάποια από τα δοντάκια του, να έχει χαλαρώσει με αποτέλεσμα τη μη σωστή επαφή ή και να έχει προκληθεί κάποια άλλη ζημιά. Μην ανησυχήσετε όμως, αφού η επισκευή dock connector iPad mini είναι κάτι εφικτό.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για την αποκατάσταση της ζημιάς και την άψογη πάλι λειτουργία του iPad mini σας είναι απαραίτητη η αλλαγή του χαλασμένου εξαρτήματος. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα ελέγξουν το iPad mini σας για την εξακρίβωση της βλάβης και θα σας ενημερώσουν σχετικά.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Σας περιμένουμε στο πιο κοντινό σ\' εσάς εργαστήριό μας, όπου θα φροντίσουμε για την άμεση και εγγυημένη επισκευή dock connector iPad mini. Θα πρέπει να ξέρετε ότι για την εργασία αυτή, όπως για όλες τις επισκευές μας, θα εγκαταστήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο και ανθεκτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό.

Και φυσικά, θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή dock connector iPad mini άμεσα, αποτελεσματικά και σε εκπληκτική τιμή.