Επισκευή button iPad mini

Επισκευή button iPad mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το πλήκτρο αυτό είναι από τα πιο χρήσιμα της συσκευής, για αυτό και μια βλάβη σε αυτό σίγουρα θα δυσχεράνει τη χρήση του.

Τι ακριβώς είναι το button;

Το button, είναι το κεντρικό κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης του iPad mini σας. Είναι γεγονός πως αποτελεί πολύ χρήσιμο πλήκτρο, αφού με αυτό μπορείτε να προσεγγίζετε γρήγορα διάφορες από τις εφαρμογές και τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού του συστήματος. Συγκεκριμένα, εκτός από το να σας επιστρέφει στην προεπιλεγμένη αρχική οθόνη (default screen) και το άνοιγμα/κλείσιμο των εγκατεστημένων εφαρμογών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με παρατεταμένο πάτημα για την ενεργοποίηση του Siri αλλά και για άλλους σκοπούς.

Ενδείξεις βλάβης:

Ανάλογα με τη χρήση που κάνετε στo iPad mini σας, είναι πιθανό να παρατηρήσετε ύστερα από ένα διάστημα ότι το πλήκτρο αυτό έχει ζημιά.
Συγκεκριμένα, παρατηρήστε αν το button:

  • είναι ραγισμένο
  • ή σπασμένο
  • έχει γρατζουνιές

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιες από αυτές τις ενδείξεις στη συσκευή σας, τότε η χρήση της καθίσταται προβληματική.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για να αποκαταστήσετε τη βλάβη του κεντρικό πλήκτρου, πρέπει να φροντίσετε για την κατάλληλη επισκευή button iPad mini. Στα καταστήματά μας είμαστε στη διάθεσή σας για την επίλυση του προβλήματος. Οι διπλωματούχοι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν για τη βλάβη και την απαραίτητη επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Για την επισκευή button iPad mini, όπως και για όλες τις επισκευές μας, χρησιμοποιούμε μόνο καινούργια ΟΕΜ ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας. Φροντίζουμε πάντα να πραγματοποιούμε την επισκευή αυτή άμεσα, ώστε να έχετε γρήγορα και πάλι ένα λειτουργικό iPad mini, σαν καινούργιο.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με την επισκευή button iPad mini. Όσο για τις τιμές μας, είναι πάντα από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.