Επισκευή πίσω κάμερα iPad mini

Επισκευή πίσω κάμερα iPad mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το μικρό κι ευέλικτο iPad mini σάς έχει κατακτήσει με τις δυνατότητές του. Μεταξύ τους και η πίσω κάμερα της συσκευής, που σας δίνει την ευκαιρία να τραβάτε μοναδικά βίντεο από τις πιο σημαντικές σας στιγμές.

Τι ακριβώς είναι η πίσω κάμερα του iPad mini;

Η πίσω κάμερα της συσκευής είναι μια ποιοτική 5 MP, η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα να βγάζετε εκπληκτικές φωτογραφίες όπου κι αν βρεθείτε, κι αυτό με μεγάλη ευκολία. Εξάλλου, είναι δυνατή η λήψη βίντεο στα 1080 p σε high definition, με ανάλογη τεχνολογία για σταθεροποίηση της εικόνας και φίλτρα για άψογα αποτελέσματα φωτογραφιών και βιντεο-λήψεων.

Ενδείξεις βλάβης:

Ωστόσο, όπως κάθε συσκευή που περιφέρετε παντού μαζί σας, έτσι και το iPad mini είναι μονίμως εκτεθειμένο στον κίνδυνο της πτώσης αλλά και της πρόσκρουσης κάπου, με αποτέλεσμα τη θραύση ή καταστροφή της πίσω κάμερας. Οι συνήθεις ενδείξεις γι' αυτή τη ζημιά είναι οι εξής:

  • χαμηλή ποιότητα φωτογραφιών
  • σημάδια ή ψηφιακός θόρυβος
  • νεκρά σημεία

Αν τυχόν διαπιστώσετε κάποιες ή όλες αυτές τις ενδείξεις, τότε σίγουρα πρέπει να φροντίσετε για την επισκευή πίσω κάμερα iPad mini.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Μην ανησυχήσετε λοιπόν, αφού η επισκευή πίσω κάμερα είναι εφικτή και θα επαναφέρει τη συσκευή σας στην αρχική της κατάσταση. Οι τεχνικοί μας είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και ν' ακούσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το iPad mini σας καθώς και να σας καθοδηγήσουν για την αναγκαία επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε χωρίς καθυστέρηση στο πιο κοντινό σ' εσάς εργαστήριό μας. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας να ελέγξουν διεξοδικά τη συσκευή σας και να σας ενημερώσουν αν είναι πράγματι αναγκαία η επισκευή πίσω κάμερα iPad mini. Αν ναι, θα αντικαταστήσουμε το προβληματικό εξάρτημα της συσκευής σας με άλλο καινούργιο και απόλυτα συμβατό με αυτήν (ΟΕΜ). Παράλληλα θα ολοκληρώσουμε την επισκευή πίσω κάμερα iPad mini το συντομότερο δυνατό, για να σας επιστρέψουμε γρήγορα μια απόλυτα λειτουργική συσκευή.

Κι όπως πάντα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με ασυναγώνιστη ποιότητα εργασίας!