Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini

Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

To iPad mini, η εκπληκτική αυτή συσκευή της Apple, σας έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων και χάρη στην μπροστινή κάμερα που διαθέτει. Όπως ισχύει για κάθε εξάρτημα της συσκευής σας, ωστόσο, που είναι εκτεθειμένο λόγω της συχνής χρήσης, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να υποστεί βλάβη και να πάψει να λειτουργεί.

Τι ακριβώς είναι η μπροστινή κάμερα iPad mini;

Το iPad mini είναι εφοδιασμένο από την Apple με μια ποιοτική εμπρόσθια κάμερα των 1.2 MP. Πρόκειται για μια ποιοτική κάμερα που προσφέρει ευκρίνεια εικόνας σε High Definition. Χάρη στην κάμερα αυτή έχετε τη δυνατότητα να απαθανατίζετε τις προσωπικές στιγμές σας και να πραγματοποιείτε ποιοτικές βιντεοκλήσεις μέσω της εφαρμογής FaceTime.

Ενδείξεις βλάβης:

Δυστυχώς, ένα χτύπημα ή μια πτώση της συσκευής από λάθος μπορεί να επιφέρει ανεπιθύμητη ζημιά στην κάμερα αυτή της συσκευή σας. Οι συνήθεις ενδείξεις γι' αυτό είναι οι ακόλουθες:

  • Σημάδια και νεκρά σημεία στην κάμερα
  • Κακή ποιότητα εικόνας
  • Μη λειτουργία της κάμερας

Τότε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι απαραίτητη η επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Μη χάνετε λεπτό. Η επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini είναι μια εργασία που είναι εφικτή και που αναλαμβάνουμε στα καταστήματά μας. Διαθέτουμε μια ομάδα από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς οι οποίοι είναι στη διάθεσή σας για να λύσουν το πρόβλημα σας και να πραγματοποιήσουν την αναγκαία επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Φέρτε ή στείλτε τη συσκευή σας στο πιο κοντινό σε εσάς κατάστημά μας. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να διεξαγάγουν τον αναγκαίο έλεγχο της συσκευής σας προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως χρειάζεται επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini. Αν ναι, θα προχωρήσουν, πάντα με τη συγκατάθεσή σας, στην αλλαγή της χαλασμένης κάμερας με καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό, άριστης ποιότητας.

Μετά την επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini η μπροστινή κάμερα της συσκευής σας θα λειτουργεί άψογα, σαν να αγοράσατε καινούργια συσκευή.

Κι όπως πάντα, διαθέτουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και άψογη εξυπηρέτηση.