Επισκευή μικροφώνου iPad mini

Επισκευή μικροφώνου iPad mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το μικρόφωνο του iPad mini, χρήσιμο εξάρτημα της εκπληκτικής συσκευής σας, μπορεί να παρουσιάσει κάποια στιγμή δυσλειτουργία ή και ολική βλάβη. Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεται, γι' αυτό μην αφήσετε να σας κυριεύσει το άγχος για την ακριβή σας συσκευή.

Τι ακριβώς είναι το μικρόφωνο του iPad mini;

Το μικρόφωνο είναι βασικό εργαλείο του iPad mini, αφού με αυτό πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις, εγγραφή ήχου και τραβάτε βίντεο με ήχο. Φυσικά είναι χρήσιμο και σε άλλες από τις πολυάριθμες εφαρμογές της συσκευής, όπως είναι για παράδειγμα το Skype.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν διαπιστώσετε μια μέρα ότι ο συνομιλητής σας δεν σας ακούει καλά, γιατί το μικρόφωνο

  • δυσλειτουργεί
  • κάνει διακοπές
  • δεν λειτουργεί καθόλου,

τότε σίγουρα έχει υποστεί κάποια βλάβη. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι, αν κάνετε κάποια ηχογράφηση, δεν καταγράφει τίποτα. Ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε για τη βλάβη του μικροφώνου είναι να χρησιμοποιήσετε στη συνομιλία σας hands-free. Αν τότε ακούτε και ακούγεστε χωρίς προβλήματα, σίγουρα πρέπει να αναζητήσετε την επισκευή μικροφώνου iPad mini.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Οι τεχνικοί μας, με μεγάλη εμπειρία στα iPad mini, μπορούν εύκολα να διορθώσουν το χαλασμένο μικρόφωνο του iPad mini. Θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν σχετικά με την απαραίτητη επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Σε περίπτωση που οι τεχνικοί μας κρίνουν ότι η επισκευή μικροφώνου iPad mini είναι εφικτή κι εφόσον φυσικά έχουμε τη συγκατάθεσή σας, θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του χαλασμένου ή προβληματικού εξαρτήματος με άλλο καινούργιο. Για την επισκευή μικροφώνου iPad mini χρησιμοποιούμε πάντα ΟΕΜ ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας, όπως για όλες μας τις επισκευές. Μετά την αποκατάσταση της βλάβης η συσκευή σας θα λειτουργεί όπως όταν την πρωτοαγοράσατε.

Φροντίζουμε ακόμα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας γρήγορα, ώστε να μην αποχωριστείτε για καιρό το πολύτιμο iPad mini σας.

Και, όπως πάντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.