Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad mini

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η φορητή και χρήσιμη συσκευή iPad mini είναι εξοπλισμένη με κεραία Wi-Fi, που είναι απαραίτητη προκειμένου να χρησιμοποιείτε και να αξιοποιείτε τις δυνατότητες που σας παρέχει η ακριβή συσκευή σας μέσω της ασύρματης σύνδεσής της στο διαδίκτυο.

Τι ακριβώς είναι η κεραία Wi-Fi;

Η αντένα Wi-Fi είναι τοποθετημένη στη βάση της συσκευής και επιτρέπει την ασύρματη σύνδεσή της στο Ίντερνετ χωρίς να χρεώνεστε. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απολαμβάνετε τις αμέτρητες εφαρμογές που σας προσφέρει η συσκευή σας, όπως π.χ. ο έλεγχος της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας, η επικοινωνία μέσω Facebook, Twitter, Google, η πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, η σύνδεση με τα iTunes και γενικά η πλοήγησή σας στο διαδίκτυο.

Ενδείξεις βλάβης:

Θα αναγνωρίσετε αμέσως ότι η κεραία Wi-Fi του iPad mini σας έχει πρόβλημα, όταν η συσκευή σας

  • θα έχει αδύναμο σήμα
  • δεν θα έχει καθόλου σήμα
  • δεν θα εμφανίζονται δίκτυα WiFi
  • θα εμφανίζει το μήνυμα "No WiFi"
  • δεν θα μπορείτε να κάνετε χρήση του Bluetooth της συσκευής.

Σε αυτή την περίπτωση το iPad mini δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους που προσφέρουν δωρεάν ασύρματο δίκτυο κι έτσι θα χάσετε πολλές από τις χρήσιμες λειτουργίες κι εφαρμογές του.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Αν η κεραία Wi-Fi της συσκευής σας έχει υποστεί βλάβη, είναι δυνατή η επισκευή της. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση του προβλήματος γρήγορα και σωστά με την επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad mini.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μην καθυστερείτε καθόλου. Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματά μας για να λύσουμε άμεσα και απόλυτα επαγγελματικά το πρόβλημα της συσκευής σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad mini απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, αφού είναι αναγκαία η αποσυναρμολόγηση της συσκευής.

Όπως για όλες τις επισκευές μας, έτσι και για την επισκευή αυτή θα χρησιμοποιήσουμε πάντα καινούργιο και ανθεκτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό. Φροντίζουμε εξάλλου πάντα να ολοκληρώνουμε την επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad mini άμεσα, γρήγορα και σωστά, ενώ για την ποιοτική και εγγυημένη εργασία μας σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.