Επισκευή βρεγμένου iPad mini

Επισκευή βρεγμένου iPad mini
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν έχετε τη δυσάρεστη εμπειρία να πέσει νερό πάνω στο ακριβό iPad mini σας, μην πανικοβληθείτε. Σίγουρα όμως η βλάβη αυτή χρήζει άμεσης και σωστής αντίδρασης.

Ποια ακριβώς είναι η βλάβη;

Στην περίπτωση που θα βραχεί η συσκευή σας, ο κίνδυνος που την απειλεί ουσιαστικά είναι η οξείδωση της μητρικής της πλακέτας, μια βλάβη σχεδόν ανεπανόρθωτη. Γι' αυτό και είναι κρίσιμος ο χρόνος που θα περάσει από τη στιγμή που το iPad mini σας θα βραχεί ως τη στιγμή που θα φτάσει σε ένα από τα εργαστήριά μας. Μπορείτε όμως και πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κι εσείς κάποια πράγματα για την επισκευή βρεγμένου iPad mini, με τα οποία θα διευκολύνετε τη διάσωσή του.

Άμεσες ενέργειες:

  • Απενεργοποιήστε το iPad mini, για να επιβραδύνετε την οξείδωση της πλακέτας
  • Στραγγίξτε την υγρασία χωρίς να χρησιμοποιήσετε πηγές έντονης θερμότητας (π.χ. σεσουάρ, φούρνο κ.λπ.), που μπορεί να το υπερθερμάνουν
  • Τυλίξτε το σε απορροφητικό χαρτί (π.χ. χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες)

Αντιμετώπιση βλάβης:

Εκείνο όμως που βασικά πρέπει να κάνετε αν βραχεί το iPad mini σας είναι να το φέρετε χωρίς χρονοτριβή σε ένα από τα καταστήματά μας. Έτσι θα αυξήσετε τις πιθανότητες για την επισκευή του.
Συγκεκριμένα, για την επισκευή βρεγμένου iPad mini είναι αναγκαία εξειδικευμένα εργαλεία, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο εξειδικευμένα εργαστήρια όπως εμείς διαθέτουν. Αυτό σημαίνει ότι είναι μάταιο να επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας την εργασία αυτή.

Κόστος επισκευής:

Το κόστος για την επισκευή βρεγμένου iPad mini εξαρτάται πρώτα απ' όλα από το αν είναι η συσκευή επισκευάσιμη κι έπειτα από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν στην περίπτωση που έχει υποστεί περαιτέρω βλάβες.
Οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν σίγουρα τον απαραίτητο έλεγχο για να διαπιστώσουν αν είναι εφικτή η επισκευή της συσκευής σας. Σε κάθε περίπτωση, σας προσφέρουμε και την επισκευή αυτή στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μην αργείτε λοιπόν. Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματά μας, αφού η ταχεία αντιμετώπιση της βλάβης αυξάνει και τις πιθανότητες αποκατάστασής της, φτάνοντας ως και το 70%!