Επισκευή iPad mini

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPad mini είναι το μικρό tablet της Apple που σας έχει κατακτήσει με το μικρό του μέγεθος και τις μεγάλες του επιδόσεις. Η οθόνη IPS LED 7.9'' εξασφαλίζει την επιθυμητή πιστότητα χρωμάτων, ο διπύρηνος επεξεργαστής του εκτελεί άνετα τις εφαρμογές που κατεβάζετε και η iSight 5.0 MP κάμερά του σας επιτρέπει να κρατάτε ποιοτικές αναμνήσεις από τις πιο σημαντικές στιγμές σας. Γι' αυτό και το έχετε συνεχώς μαζί σας, αφού το χρησιμοποιείτε κάθε στιγμή.

Το iRed είναι πάντα στη διάθεσή σας για όποιο πρόβλημα προκύψει στη συσκευή σας. Αναλαμβάνουμε και πραγματοποιούμε κάθε επισκευή iPad mini άμεσα και σωστά, γι' αυτό και είμαστε το επισκευαστικό κέντρο που απολαμβάνει σταθερά την προτίμησή σας όταν η συσκευή σας παρουσιάζει πρόβλημα.

Γιατί στο iRed;

Τα κίνητρα που παρέχουμε σε κάθε χρήστη iPad mini για να επισκεφτεί το κέντρο μας είναι πολλά και σημαντικά. Συγκεκριμένα:

Ανάληψη δύσκολων επισκευών iPad mini

Στο iRed αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την αποκατάσταση κάθε προβλήματος και δυσλειτουργίας του iPad mini, είτε αυτό οφείλεται σε φθαρμένο ή χαλασμένο εξάρτημα είτε σε πτώση του. Από τις πιο σημαντικές και συνήθεις επισκευές που πραγματοποιούμε είναι οι:

  • Αλλαγή οθόνης LCD iPad mini
  • Επισκευή digitizer iPad mini
  • Επισκευή βρεγμένου iPad mini
  • Επισκευή πίσω όψης iPad mini

Επαγγελματικός εξοπλισμός και τεχνογνωσία iRed

Το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας μας κατά την επισκευή iPad mini το οφείλουμε καταρχήν στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριό μας. Χάρη στον επαγγελματικό εξοπλισμό μας αναλαμβάνουμε κάθε επισκευή iPad mini, ακόμα και την επισκευή της βρεγμένης συσκευής σας, όπου άλλα εργαστήρια σηκώνουν τα χέρια ψηλά.
Μεγάλο ατού μας είναι επίσης οι άριστοι τεχνικοί μας, οι οποίοι είναι πλήρως καταρτισμένοι στην επισκευή iPad mini, όπου διαθέτουν και ανάλογα μεγάλη εμπειρία αλλά και συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο.

Ο διαγνωστικός κι επαναληπτικός έλεγχος, τα άριστα ΟΕΜ ανταλλακτικά και οι απόλυτα φιλικές τιμές μας που συνδυάζονται με την άψογη εξυπηρέτησή σας από το πρόθυμο προσωπικό μας είναι μερικά ακόμα από τα πολλά πλεονεκτήματα του iRed που θα σας κάνουν να επιστρέφετε για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τη συσκευή σας.