Επισκευή βρεγμένου iPad mini 4

Επισκευή βρεγμένου iPad mini 4
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Ακόμα και στην εποχή που αρκετές από τις φορητές συσκευές έχουν κριτήρια αδιαβροχοποίησης, τα υγρά συνεχίζουν να αποτελούν μία βασική και επικίνδυνη απειλή γι’ αυτές.

Το iPad mini 4 ανήκει στις συσκευές που δεν είναι αδιάβροχες οπότε μία επαφή του με κάποιο υγρό δεν θα είναι και ότι πιο ευχάριστο. Σε περίπτωση που αυτή η επαφή δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα η ired σας εγγυάται την επισκευή βρεγμένου iPad mini 4.

Εάν η προσέλευσή σας σε κάποιο κατάστημα δεν μπορεί να γίνει η ired καλύπτει τα έξοδα αποστολής του iPad σας με υπηρεσία courier.

Πρώτα βήματα αντίδρασης στην υγρασία

  • Απενεργοποιήστε το iPad αμέσως μετά την ατυχή επαφή και μην επιχειρήσετε να την ενεργοποιήσετε
  • Πλύνετε την συσκευή με νερό από την βρύση εάν το νερό με το οποίο έγινε η επαφή ήταν αλμυρό
  • Σκουπίστε τα υγρά με απορροφητικό χαρτί
  • Μην στεγνώσετε το iPad με οποιαδήποτε συσκευή που εκπέμπει θερμότητα διότι οι πιθανότητες για υπερθέρμανση είναι μεγάλες

Προλάβετε την οξείδωση

Η οξείδωση είναι μία χημική διαδικασία η οποία δημιουργείται όταν το νερό περάσει στο εσωτερικό μέρος της κάθε συσκευής καταστρέφοντας τα μεταλλικά μέρη.

Εάν τελικά το iPad δεχθεί νερό στο εσωτερικό του η οξείδωση μπορεί να επηρεάσει την μητρική πλακέτα. Σε τέτοια περίπτωση το κόστος της επισκευής θα ανέβει αφού η βλάβη είναι αρκετά σοβαρή.

Λύση στο πρόβλημα

Μόνο η ired μπορεί να σας εγγυηθεί την επισκευή βρεγμένου iPad mini 4. Αντιδράστε γρήγορα και ελάτε σε ένα κατάστημά μας όπου οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν με την επισκευή της συσκευής σας. Η διαδικασία περιέχει εκτενή έλεγχο για την εξακρίβωση της βλάβης, την άμεση δική σας ενημέρωση σχετικά με το κόστος και τον χρόνο και την ολοκλήρωσή της.

Ο προηγμένος εξοπλισμός μας σας εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα.

Επισκεφθείτε μας

Κάθε κατάστημα ired είναι πάντοτε στη διάθεσή σας και οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να κάνουν την επισκευή βρεγμένου iPad mini 4 στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.