Επισκευή iPad mini 4

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPad mini 4 κυκλοφόρησε το 2015 και αποτελεί τον ηγέτη στην κατηγορία των μικρών tablet της κατηγορίας του. Εντυπωσιάζει η κατασκευή του, ο επεξεργαστής A8 καθώς και το λειτουργικό iOS σε συνδυασμό με τα 2 GB RAM κάνουν την εμπειρία χρήσης μαγευτική.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ο μικρός σας φίλος έλθει αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όταν η ired είναι σύμμαχός σας.

Επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα για επισκευή iPad mini 4 ή αν δεν μπορείτε για οποιονδήποτε λόγο, σας παρέχουμε την δυνατότητα να μας στείλετε το iPad σας με courier χωρίς καμία χρέωση.

Επισκευή iPad mini 4

Στην ired έχουμε εξειδικευμένους τεχνικούς σε επισκευές που αφορούν προϊόντα της Apple κάτι που ουσιαστικά μας κάνει υπερήφανους αφού μπορούμε να σας εγγυηθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα ακόμα και όταν προκύψει το πιο απίθανο και ιδιαίτερο σενάριο.

Κάποιες συνήθεις περιπτώσεις βλάβης για τις οποίες παρέχουμε υπηρεσία είναι οι εξής:

  • Eπισκευή οθόνης Retina
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή βρεγμένου iPad
  • Αντικατάσταση Dock Connector
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας

Εκσυγχρονισμένοι χώροι επισκευών

Σε κάθε κατάστημα θα βρείτε έναν πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο χώρο επισκευών ο οποίος μπορεί να υποδεχτεί και να ολοκληρώσει με ασφάλεια κάθε επισκευή iPad Mini 4.

Eξειδικευμένοι τεχνικοί

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας έχοντας στην διάθεσή τους την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία, θα εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη που αφορά την επισκευή iPad mini 4.

Eπισκεφθείτε μας

Όλα τα καταστήματά μας είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Επισκεφθείτε όποιο σας βολεύει καλύτερα για την επισκευή iPad mini 4 απολαμβάνοντας τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.