Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή ηχείου iPad mini 3

Επισκευή ηχείου iPad mini 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Αν δεν μπορείτε να μετακινηθείτε, σας προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή-παράδοση της συσκευής σας, εντελώς δωρεάν.

Συμπτώματα βλάβης

Οι πιο συνηθισμένες ενδείξεις βλάβης του ηχείου είναι οι εξής:

  • Κατά την αναπαραγωγή ήχων, ακούγεται θόρυβος
  • Η ένταση είναι χαμηλή
  • Δεν αναπαράγεται κανένας ήχος

Αν έχουν εμφανιστεί τα παραπάνω συμπτώματα τότε χρειάζεστε επισκευή ηχείου iPad mini 3.

Επίλυση βλάβης

Για την αποκατάσταση της ζημιάς, θα πρέπει να επισκευάσετε το ηχείο iPad mini 3. Θα ξεκινήσουμε με την απομάκρυνση του χαλασμένου ηχείου και στη συνέχεια με την αντικατάστασή του με ένα νέο ανταλλακτικό.

Σας προσφέρουμε έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία, πριν και μετά την επισκευή. Όταν παραλάβετε τη συσκευή σας στα χέρια σας, θα είστε σίγουροι ότι η λειτουργία της θα έχει επανέλθει στο φυσιολογικό και θα μπορείτε να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας πολυμέσα από όποια πηγή το επιθυμείτε.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αντοχής και απόδοσης. Τα επιλέγουμε σύμφωνα με τη συμβατότητα με τις συσκευές της Apple και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας με κάθε επισκευή.

Ελάτε σε ένα εργαστήριο ired άμεσα

Για να επιστρέψετε στις αγαπημένες σας ασχολίες, όπως η ακρόαση μουσικών κομματιών από το iPad mini, η συνομιλίες μέσω Facetime και η αναπαραγωγή βίντεο, θα χρειαστείτε άμεση επισκευή του ηχείου.

Σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευτείτε την τεχνική μας ομάδα, η οποία εργάζεται στο ιδανικό περιβάλλον για ασφαλείς επισκευές. Οι πάγκοι μας είναι εξοπλισμένοι με όλα τα κατάλληλα εργαλεία ώστε οι επισκευές να πραγματοποιούνται με ταχύτητα και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή ελάτε σε ένα εργαστήριο ired

Ένας τεχνικός μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα από το πλησιέστερο κατάστημα ired ή να στείλετε τη συσκευή σας με courier. Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.