Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή SIM card reader iPad mini 3

Επισκευή SIM card reader iPad mini 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Αν η εργασία σας δεν σας το επιτρέπει ή μένετε εκτός Αττικής, μπορείτε να αποστείλετε τη συσκευή σας, δωρεάν, με courier.

Συμπτώματα βλάβης

Το iPad mini 3 είναι ένα από τα καλύτερα tablet μικρού μεγέθους που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνα σε μεγαλύτερο μέγεθος. Σε περίπτωση χτυπήματος ή πτώσης του iPad mini 3, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσλειτουργίες όπως οι παρακάτω:

  • Η κάρτα SIM δεν αναγνωρίζεται
  • Εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος «No SIM card»
  • Δεν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο 3G

Αν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι, τότε θα χρειαστείτε άμεσα επισκευή SIM cared reader iPad mini 3, αφού η λειτουργικότητα του tablet θα μειωθεί αισθητά.

Επίλυση βλάβης

Σας προτείνουμε την επισκευή SIM card reader iPad mini 3 από την ειδική τεχνική ομάδα του ired. Η διαδικασία έχει ως εξής: θα αντικαταστήσουμε το χαλασμένο SIM card reader με ένα νέο, ανθεκτικό ανταλλακτικό. Στη συνέχεια θα ελέγξουμε ότι η συσκευή συνδέεται με επιτυχία στο δίκτυο 3G και θα σας την παραδώσουμε πλήρως λειτουργική.

Εσείς απλά περιμένετε στον χώρο υποδοχής και σύντομα θα έχετε την αγαπημένης σας συσκευή στα χέρια σας.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήρια ired. Ένας τεχνικός μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σε σχέση με τη σωστή λειτουργία της συσκευής σας.

Στα εργαστήριά μας έχουμε διαμορφώσει τους χώρους μας με τον πλέον υπερσύγχρονο τρόπο ώστε οι επισκευές να γίνονται με ταχύτητα και ασφάλεια. Οι πάγκοι εργασίας είναι εξοπλισμένοι με όλα τα κατάλληλα εργαλεία και τα απαραίτητα ανταλλακτικά είναι σε άμεση διαθεσιμότητα.

Επωφεληθείτε άμεσα από τις εγγυημένες υπηρεσίες μας, τις οικονομικές μας τιμές και την άψογη εξυπηρέτηση. Μιλήστε τώρα με έναν εκπρόσωπό μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Support από το ired.gr