Επισκευή μητρικής πλακέτας iPad mini 3

Επισκευή μητρικής πλακέτας iPad mini 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τα εργαστήρια ired προσφέρουν οικονομική και άμεση επισκευή μητρικής πλακέτας iPad mini 3, από τους εξειδικευμένους και έμπειρους ηλεκτρονικούς μας.

Για όσους από εσάς που δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα μας στην Αττική, τα καταστήματα ired έχουν φροντίσει να σας παρέχουν δωρεάν μεταφορά με courier, από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την μητρική πλακέτα

Η μητρική πλακέτα είναι το βασικό κύκλωμα της συσκευής σας αφού περιλαμβάνει τον επεξεργαστή, τη κεντρική μνήμη και άλλα υποσυστήματα.

Μία βλάβη στην μητρική πλακέτα του πολύτιμου iPad mini 3 σας μειώνει αισθητά την λειτουργικότητα του ή μπορεί ακόμα και να το θέσει εκτός λειτουργίας.

Μην πανικοβληθείτε, οι ειδικοί του ired είναι εξειδικευμένοι στην επισκευή συσκευών της Apple και μπορούν επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη και αν έχει παρουσιαστεί στην μητρική σας πλακέτα.

Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία που χρειάζεται για να επιστρέψουμε το iPad mini 3 σας στην πρωταρχική του κατάσταση.

Συμπτώματα βλάβης

Για να είσαστε σίγουροι ότι το μοναδικό σας iPad mini 3 έχει υποστεί βλάβη στην μητρική του πλακέτα, ψάξτε για συμπτώματα όπως τα παρακάτω:

  • Δεν ανάβει η οθόνη ακόμη και μετά από αντικατάσταση
  • Η συσκευή δεν τίθεται σε λειτουργία
  • Έχει βλάβη η υποδοχή της μητρικής πλακέτας
  • Δεν φορτίζει η συσκευή, ακόμη και μετά από αντικατάσταση του lighting connector
  • Χαμηλό σήμα GSM
  • Αδυναμία σύνδεσης με Wi-Fi
  • Δεν δουλεύει το Home button, το μικρόφωνο ή κάμερα της συσκευή σας, ακόμη και εάν έχουν αλλαχτεί

Αν παρατηρήσετε κάποια ή κάποιες από τις παραπάνω ενδείξεις στη συσκευή σας τότε σίγουρα θα χρειαστείτε επισκευή μητρικής πλακέτας iPad mini 3.

Ελάτε στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Στα καταστήματα μας υπάρχει πάντα ένας τεχνικός διαθέσιμος για να σας εξυπηρετήσει. Μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε και να δείτε από κοντά τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας.

Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή και μέσω της υπηρεσίας live support που προσφέρουμε.