Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή home button iPad mini 3

Επισκευή home button iPad mini 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Ελάτε σε ένα από τα 13 καταστήματα μας στην Αττική ή επιλέξτε τη λύση της αποστολής με courier, εντελώς δωρεάν.

Συμπτώματα βλάβης

Το κυριότερο φυσικό πλήκτρο του iPad mini 3, το home button, εξυπηρετεί τις πιο βασικές λειτουργίες της αγαπημένης σας συσκευής. Όμως, είναι πιθανό το πλήκτρο αυτό να καταστραφεί μετά από ένα χτύπημα ή μια πτώση ή ακόμη και με τη φθορά που προκαλεί ο χρόνος και η συνεχής χρήση του tablet. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα βλάβης είναι τα εξής:

  • Η λειτουργία του πλήκτρου είναι διακεκομμένη
  • Χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση για να λειτουργήσει
  • Η αντίδραση του πλήκτρου έχει μεγάλη καθυστέρηση

Αν εμφανιστούν οι παραπάνω ενδείξεις, χρειάζεται να προχωρήσετε σε επισκευή home button iPad mini 3.

Επίλυση βλάβης

Τα ired σας προτείνουμε αντικατάσταση του χαλασμένου home button με ένα νέο ανθεκτικό ανταλλακτικό. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν όλη την τεχνογνωσία και την απαραίτητη εμπειρία αφού η επισκευή home button είναι μια από τις πιο συχνές και συνηθισμένες επισκευές, στις συσκευές της Apple. Να είστε σίγουροι ότι το άμεσο αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Επιλέξτε το πλησιέστερο εργαστήριο ired στην Αττική και παραδώστε τη συσκευή σας στον τεχνικό που θα αναλάβει την εξυπηρέτησή σας. Εκείνος θα προγραμματίσει έναν τεχνικό έλεγχο για να εντοπίσει τη βλάβη και θα σας ανακοινώσει πολύ σύντομα αν συντρέχει λόγος επισκευής home button iPad mini 3. Αν η συσκευή χρήζει αντικατάστασης του πλήκτρου, θα ζητήσουμε τη σύμφωνη γνώμη σας για να προχωρήσουμε. Θα έχετε ενημερωθεί για το κόστος και τη χρονική διάρκεια της επισκευής.

Οι εγγυημένες υπηρεσίες μας σε συνδυασμό με τις οικονομικές μας τιμές θα σας ενθουσιάσουν. Εμπιστευτείτε μόνο τους καλύτερους για την επισκευή home button iPad mini 3.