Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή silent, volume, power cable iPad mini 3

Επισκευή silent, volume, power cable iPad mini 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Ελάτε σήμερα κιόλας στα εργαστήρια ired ή αποστείλετε τη συσκευή σας με courier εντελώς δωρεάν.

Συμπτώματα βλάβης

Κάτω από τα φυσικά πλήκτρα silent, volume, power button υπάρχει μια καλωδιοταινία, η οποία υποστηρίζει τη λειτουργία των πλήκτρων αυτών. Πρόκειται για το silent, volume, power cable iPad mini 3. Η καλωδιοταινία αυτή μπορεί εμφανίσει διάφορα προβλήματα μετά από πτώση ή χτύπημα. Για παράδειγμα:

  • Διακεκομμένη λειτουργία
  • Ανάγκη για υπερβολική πίεση
  • Αδυναμία λειτουργίας

Αν εμφανιστούν τέτοιου είδους δυσλειτουργίες, η λειτουργικότητα της συσκευής σας θα μειωθεί αισθητά και υπάρχει ακόμη πιθανότητα να απενεργοποιηθεί. Τότε θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή silent, volume, power button iPad mini 3.

Επίλυση βλάβης

Η ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η αντικατάσταση της χαλασμένης καλωδιοταινίας με ένα καινούριο, κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικό ανταλλακτικό. Διαθέτουμε πάντα ανταλλακτικά πλήρως συμβατά με τη συσκευή σας και επιλεγμένα με βάση την υψηλή απόδοσή τους.

Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή σας, θα πραγματοποιήσουμε ένα διαγνωστικό έλεγχο και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για τα ευρήματα. Θα σας γνωστοποιήσουμε το κόστος και το χρόνο που απαιτείται για την επισκευή silent, volume, power cable iPad mini 3 και θα συνεχίσουμε. Σύντομα θα έχετε το αγαπημένο σας tablet στα χέρια σας, πλήρως λειτουργικό και επισκευασμένο.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Επιλέξτε το πλησιέστερο από τα 13 εργαστήρια ired στην Αττική και παραδώστε τη συσκευή σας στον τεχνικό που θα σας υποδεχτεί. Αν διαμένετε εκτός Αττικής, μπορείτε πάντα να στείλετε τη συσκευή με courier, δωρεάν.

Σας περιμένουμε για να σας γνωρίσουμε από κοντά και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που έχετε σχετικά με τη συσκευή σας και τη σωστή λειτουργία της.