Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή antenna 3G/4G iPad mini 3

Επισκευή antenna 3G/4G iPad mini 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Ελάτε σήμερα σε ένα από τα εργαστήριά μας ή αποστείλετε τη συσκευή σας με courier, δωρεάν.

Συμπτώματα βλάβης

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μέσω 3G και δεν έχετε πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο, τότε δεν θα μπορείτε να είστε online όταν το χρειαστείτε.

Η εσωτερική κεραία του iPad mini 3 μπορεί να έχει υποστεί βλάβη και να μην μπορεί να πραγματοποιήσει τη σύνδεση με το διαθέσιμο δίκτυο. Αυτό μπορεί να έχει συμβεί μετά από πτώση ή χτύπημα και τα συμπτώματα να είναι τα εξής:

• Η ισχύς του σήματος εξαφανίζεται

• Δεν είναι δυνατή η σύνδεση σε 3G/4G δίκτυο

Η λύση που σας προτείνουμε είναι η επισκευή antenna 3G/4G iPad mini 3.

Επίλυση βλάβης

Θα χρησιμοποιήσουμε το κατάλληλο ανταλλακτικό για να επιλύσουμε το πρόβλημα. Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας είναι επιλεγμένα με βάση την κορυφαία απόδοσή τους και την εξαιρετική αντοχή του. Η εξειδικευμένη τεχνική μας ομάδα είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζει η αγαπημένη σας συσκευή.

Η αφαίρεση της χαλασμένης κεραίας θα γίνει με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους εργασίας και με τα κατάλληλα εργαλεία. Όλες οι επισκευές μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ελάτε σε ένα εργαστήριο ired

Επιλέξτε το πλησιέστερο εργαστήριο ired και εμπιστευτείτε μόνο τους καλύτερους για την επισκευή antenna 3G/4G iPad mini 3. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της επισκευής. Εσείς απλά παραδώστε τη συσκευή σας και σύντομα θα σας επιστραφεί επισκευασμένη και πλήρως λειτουργική όσον αφορά τη σύνδεση σε δίκτυο 3G.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Support από το ired.gr. Ένας εκπρόσωπός μας είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.