Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 169

Επισκευή iPad mini 3

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το νέο tablet της Apple iPad mini 3 έχει εκπληκτικό σχεδιασμό και διαθέτει τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID. Η οθόνη του Retina έχει μέγεθος 7.9 ίντσες. Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο επεξεργαστή Α7 64bit, μια iSight camera και μια FaceTime HD camera, και έως και 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας.

Όπως είναι φυσικό, ένα τέτοιο tablet θα θέλετε να το έχετε πάντα μαζί σας. Χάρη στο βολικό του μέγεθος, μπορεί να σας συνοδεύει όπου κι αν βρίσκεστε. Σε περίπτωση χτυπήματος ή βλάβης όμως, ίσως παρουσιαστούν κάποιες δυσλειτουργίες που θα χρειαστούν επισκευή.

Εμπιστευτείτε τα ired

Για άμεση και αποτελεσματική επισκευή iPad mini 3 επιλέξτε μόνο τα εργαστήρια ired. Η τεχνική ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στις επισκευές Apple συσκευών και διαθέτει στο ενεργητικό της χιλιάδες επισκευές.

Η συνεχής παρουσία στον χώρο, οι ειδικές γνώσεις και ο κατάλληλος εξοπλισμός μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες όπως:

  • Αλλαγή οθόνης retina iPad mini 3
  • Αλλαγή digitizer iPad mini 3
  • Αλλαγή οθόνης retina & digitizer iPad mini 3
  • Αντικατάσταση μπαταρίας iPad mini 3

Η Apple έχει κατασκευάσει με τέτοιον τρόπο τις συσκευές της ώστε η επισκευή τους να είναι ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας και θα σας προσφέρουν άμεσες και ασφαλείς επισκευές.

Το τμήμα προμηθειών μας επιλέγει πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά με κορυφαία ποιότητα, υψηλή απόδοση και άψογη συμβατότητα με τη συσκευή σας.

Τα εργαστήριά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα κατάλληλα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και τους υπερσύγχρονους πάγκους εργασίας.

Ελάτε στα εργαστήρια ired

Όποια επισκευή κι αν απαιτείται, θα διενεργήσουμε πρώτα έναν τεχνικό έλεγχο για να εντοπίσουμε τη βλάβη. Πριν προχωρήσουμε στην επισκευή, ζητάμε πάντα τη συγκατάθεσή σας και σας γνωστοποιούμε το κόστος και τη χρονική διάρκεια της αντικατάστασης του φθαρμένου ανταλλακτικού με ένα καινούριο εξάρτημα.

Ελάτε σε ένα από τα 9 καταστήματα μας στην Αττική. Αν διαμένετε μακριά ή δεν έχετε τη δυνατότητα να μετακινηθείτε, μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας iPad mini 3 με courier, εντελώς δωρεάν.