Επισκευή volume button iPad mini 2

Επισκευή volume button iPad mini 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το iPad mini 2 με οθόνη retina έχει τον εκπληκτικό καθιερωμένο σχεδιασμό των πετυχημένων συσκευών της Apple. Ο σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός, καθώς η συσκευή διαθέτει τα άκρως απαραίτητα πλήκτρα, ενώ όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες πραγματοποιούνται με την χρήση της οθόνης αφής.

Ένα από αυτά α πλήκτρα είναι το volume button iPad mini 2. Αυτό αναλαμβάνει να αυξήσει ή να μεώσει την ένταση των ήχων που αναπαράγονται από το iPad σας.

Συμπτώματα βλάβης

Το iPad σας είναι πιθανό να υποστεί βλάβη μετά από μία πτώση ή ένα αναπάντεχο χτύπημα. Παρατηρήστε για τα παρακάτω συμπτώματα του silent button:

  • Σπάσιμο
  • Ράγισμα
  • Αποκόλληση
  • Απώλεια

Εάν παρατηρήσετε συμπτώματα όπως τα παραπάνω στην συσκευή σας, τότε θα χρειαστείτε επισκευή volume button iPad mini 2.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αποκατασταθεί η ζημιά θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα νέο ΟΕΜ ανταλλακτικό. Στα καταστήματα μας θα βρείτε τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Αυτά έχουν επιλεγεί μετά από ευρεία μελέτη της αγοράς, έχουν την απαιτούμε ποιότητα για να μας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή volume button iPad mini 2.

Η επισκευή volume button iPad mini 2 είναι μία απαιτητική εργασία καθώς χρειάζεται να ανοιχτεί η συσκευή σας και αφού αντικατασταθεί το πλήκτρο, να σφραγιστεί ξανά. Το έμπειρο τεχνικό συνεργείο μας μπορεί να αναλάβει με επιτυχία ακόμη και την πιο απαιτητική εργασία επισκευής iPad.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του ired

Όλα τα καταστήματα μας διαθέτουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Τα εργαστήρια μας είναι ιδανικά για κάθε τύπο ηλεκτρονικής επισκευής και οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν στην διάθεση τους τα κατάλληλα εργαλεία. Επωφεληθείτε από τις οικονομικές τιμές, στις οποίες σας προσφέρουμε τις ποιοτικές και εγγυημένες εργασίες μας, όπως η επισκευή volume button iPad mini 2.