Επισκευή SIM card reader iPad mini 2

Επισκευή SIM card reader iPad mini 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Οι πιο σημαντικές λειτουργίες του iPad χρειάζονται σύνδεση στο διαδίκτυο. Ο πιο οικονομικός τρόπος πρόσβασης στο διαδίκτυο είναι μέσω Wi-Fi. Πολλές φορές όμως βρίσκεστε μακριά από κάποιο σημείο πρόσβασης και χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο 3G. Το κόστος των πακέτων δεδομένων έχει μειωθεί και παράλληλα έχει υπάρξει αύξηση της ταχύτητας καθώς και της κάλυψης δικτύου.

Τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης του SIM card reader iPad mini 2

Μετά από χτύπημα ή πτώση του iPad σας μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσλειτουργίες όπως οι ακόλουθες:

  • Αδυναμία αναγνώρισης κάρτας SIM
  • Εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος “No SIM card”
  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στα δίκτυα 3G

Σίγουρα προβλήματα όπως τα παραπάνω μπορούν να πλήξουν σημαντικά την λειτουργικότητα της αγαπημένης σας φορητής συσκευής. Είναι πιθανό να αντιμετωπίζεται βλάβη του SIM card  reader, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ανάγνωση της κάρτας SIM.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπίσετε την βλάβη θα χρειαστεί να κάνετε SIM card reader iPad mini 2. Στην ουσία θα αντικαταστήσουμε το χαλασμένο SIM card reader με ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό. Η εργασία αυτή είναι αρκετά απαιτητική καθώς χρειάζεται ανοίξουμε την συσκευή σας και να επέμβουμε στο εσωτερικό της.

Διαδικασία επισκευής SIM card reader iPad mini 2

Αρχικά θα χρειαστεί να γίνει διάγνωση ή επιβεβαίωση της βλάβης από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την κατάσταση του iPad σας και τις εργασίες που χρειάζονται για να πετύχουμε την αποκατάσταση του.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του iRed

Σε όλα τα καταστήματα μας υπάρχουν έμπειροι τεχνικοί στην διάθεση σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν. Η εργασία θα πραγματοποιηθεί στα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια μας για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Για επιτυχή και οικονομική επισκευή SIM card reader iPad mini 2, ελάτε στο κοντινότερο κατάστημα ired.