Επισκευή silent button iPad mini 2

Επισκευή silent button iPad mini 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το iPad mini 2 δέχεται καθημερινή έντονη χρήση. Αυτό είναι αναμενόμενο λόγω της λειτουργικότητας και της πρακτικότητας της συσκευής. Αυτό μπορεί να φθείρει την συσκευή σας και να την θέσει σε κίνδυνο πτώσης ή χτυπήματος. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί η συσκευή σας να πάθει βλάβη, για παράδειγμα σπάσιμο του silent button.

iPad mini 2 silent button

Ένα από τα πλεονεκτήματα του iPad mini 2 είναι ότι προσφέρει την δυνατότητα να θέσετε την συσκευή σας σε σίγαση με την χρήση μόλις ενός πλήκτρου. Έτσι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τους ήχους της συσκευής σας χωρίς να ενεργοποιήσετε την οθόνη. Μία ακόμη λειτουργία είναι δυνατότητα να κλειδώσετε την οθόνη στην επιθυμητή κατεύθυνση.

Συμπτώματα βλάβης

Εάν σας πέσει η συσκευή σας ή εάν δεχτεί κάποιο χτύπημα μπορεί ως αποτέλεσμα να πάθει βλάβη το silent button. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι τα ακόλουθα:

  • Σπάσιμο
  • Φθορά
  • Ράγισμα
  • Αποκόλληση

Εάν αντιμετωπίζετε μία παρόμοια περίπτωση με την συσκευή σας, το ired σας προσφέρει λύση.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπίσετε την βλάβη θα χρειαστεί να ανοιχτεί η συσκευή σας και να αντικατασταθεί το χαλασμένο πλήκτρο. Για την επισκευή silent button iPad mini 2, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Αυτά είναι 100% συμβατά με την συσκευή σας και έχουν εξαιρετική εμφάνιση και αντοχή.

Ελάτε στο κοντινότερο κατάστημα ired

Είμαστε στην διάθεση σας, για να σας εξυπηρετήσουμε. Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα ανοίξει την συσκευή σας και θα τοποθετήσει το καινούργιο silent button. Στα εργαστήρια του ired σας προσφέρουμε οικονομική και εγγυημένη επισκευή silent button iPad mini 2. Σε όλα τα καταστήματα έχουμε κατασκευάσει υπερσύγχρονα εργαστήρια ιδανικά για επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών. Ενώ η πολυετής παρουσία μας στον χώρο, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές.