Επισκευή μικροφώνου iPad mini 2

Επισκευή μικροφώνου iPad mini 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το πολύτιμο iPad mini 2 διαθέτει αμέτρητες λειτουργίες και το έχετε συνέχεια μαζί σας. Η καθημερινή χρήση το εκθέτει σε κινδύνους όπως πτώσεις και χτυπήματα. Πέραν αυτών όμως η συσκευή φθείρετε από τη σκόνη και την υγρασία του περιβάλλοντος. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε μερικά σημαντικά εξαρτήματα, όπως είναι και το μικρόφωνο σας.

Μικρόφωνο iPad mini 2

Το iPad mini 2 διαθέτει ένα μικρόφωνο για να μπορείτε να ολοκληρώσετε βίντεο κλήσεις, να ηχογραφήσετε ήχο ή να βιντεοσκοπήσετε με ήχο. Αυτές οι λειτουργίες είναι αρκετά σημαντικές και η προβληματική λειτουργία του μικροφώνου μπορεί να επηρεάσει την απόδοση των εφαρμογών ή ακόμη και να κάνει αδύνατη την χρήση τους.

Συμπτώματα βλάβης

Ως αποτέλεσμα χτυπήματος, πτώσης ή φθοράς η συσκευή σας μπορεί να παρουσιάσει τα ακόλουθα προβλήματα στο μικρόφωνο της:

  • Λειτουργία με διακοπές
  • Ηχογράφηση σε πολύ χαμηλή ένταση
  • Αδυναμία λειτουργίας
  • Ηχογράφηση με θόρυβο

Εάν παρατηρείτε παρόμοιες δυσλειτουργίες στην λειτουργία του μικροφώνου του iPad mini 2, σίγουρα έχει βλάβη και θα χρειαστείτε επισκευή μικροφώνου iPad mini 2.

Αντιμετώπιση βλάβης

Η μόνη αποτελεσματική λύση στην περίπτωση βλάβης του μικροφώνου είναι η αντικατάσταση του χαλασμένου εξαρτήματος. Στα εργαστήρια μας θα βρείτε τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Αυτά είναι αποδοτικά και ανθεκτικά. Ακόμη, είναι απολύτως συμβατά με την συσκευή σας και μας δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή μικροφώνου iPad mini 2.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Όλα τα εργαστήρια μας είναι ιδικά κατασκευασμένα έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν την επισκευή μικροφώνου iPad mini 2, όπως κάθε άλλη ηλεκτρονική επισκευή. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν στην διάθεση τους τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Η εμπειρία της ομάδας των τεχνικών μας, σε συνδυασμό με τα ανταλλακτικά μας, αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματικότητα κάθε επισκευής μικροφώνου iPad mini 2.