Επισκευή home button iPad mini 2

Επισκευή home button iPad mini 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Το αγαπημένο σας iPad mini 2 είναι ένα από τα καλύτερα tablet της αγοράς. Αυτό διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά και εξαιρετική οθόνη retina. Ακόμη η ασφάλεια και η πρακτικότητα του iOS κάνει την ασταμάτητη χρήση της συσκευής αναμενόμενη.

iPad mini 2 home button

Ο προσεγμένος σχεδιασμός του iPad mini 2 βασίζεται στην λιτότητα και την πρακτικότητα του tablet. Το βασικό φυσικό πλήκτρο της συσκευής σας είναι το home button. Η χρήση του είναι αναπόφευκτη αφού μέσω αυτού πραγματοποιούνται βασικές λειτουργίες της συσκευής. Με το πέρασμα του χρόνου δεν είναι περίεργο η συσκευή σας να φθαρεί και να πάθει βλάβη το κεντρικό πλήκτρο σας.

Βλάβη home button

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα βλάβης home button iPad mini 2, είναι τα ακόλουθα:

  • Περιοδική λειτουργία
  • Λειτουργεί μόνο μετά από πίεση
  • Δεν αντιδράει άμεσα

Αυτές οι δυσλειτουργίες μπορεί να προκαλέσουν δυσκολία στην λειτουργία της συσκευής σας και θα χρειαστείτε επισκευή home button cable iPad mini 2.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπίσετε την βλάβη θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το χαλασμένο μηχανισμό με ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό. Η εργασία αυτή είναι εξαιρετικά απαιτητική καθώς ο μηχανισμός αυτός βρίσκεται κάτω από την οθόνη της συσκευής σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να αναλάβουν κάθε εργασία επισκευής iPad mini 2. Έχουμε αναλάβει χιλιάδες επισκευές και προσφέρουμε εγγυημένο αποτέλεσμα.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του iRed

Σε όλα τα εργαστήρια μας έχουμε κατασκευάσει ειδικά εργαστήρια, στα οποία μπορεί να φιλοξενηθεί με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα η επισκευή home button iPad mini 2. Το έμπειρο συνεργείο των τεχνικών μας έχει στην διάθεση του τα νεότερα εξειδικευμένα εργαλεία για την επισκευή iPad mini.

Επωφεληθείτε από τις οικονομικές τιμές στις οποίες προσφέρουμε τις ποιοτικές και εγγυημένες υπηρεσίες μας.