Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini 2

Επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η Apple φημίζεται για την καταπληκτική απόδοση που έχουν οι κάμερες των φορητών συσκευών της. Εάν έχετε ένα iPad mini 2 δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα. Ακόμη με το iPad mini 2 είναι πιο εύκολο από ποτέ να πραγματοποιήσετε βίντεο κλήσεις υψηλής ποιότητας.

Μπροστινή κάμερα iPad mini 2

Το αγαπημένο σας tablet, διαθέτει δύο ποιοτικές κάμερες για βίντεο και φωτογραφίες. Η μπροστινή κάμερα είναι αυτή που βρίσκεται πάνω από την οθόνη σας. Με αυτήν μπορείτε να κάνετε λήψη φωτογραφιών και βίντεο ενώ παράλληλα βλέπετε και το αποτέλεσμα. Ακόμη είναι πολύ χρήσιμες για τις συνομιλίες σας μέσω FaceTime, Skype ή άλλες εφαρμογές βίντεο-κλήσεων.

Βλάβη μπροστινής κάμερας iPad mini 2

Η συσκευής σας εκτίθεται σε πολλούς κινδύνους, κυρίως λόγο της καθημερινής έντονης χρήσης. Είναι πιθανό να σας πέσει ή να χτυπηθεί και ως αποτέλεσμα να πάθει βλάβη η μπροστινή κάμερα. Τα συμπτώματα που θα αντιμετωπίσετε είναι τα ακόλουθα:

  • Χαμηλής ποιότητας λήψεις
  • «Νεκρά» σημεία στις φωτογραφίες
  • Καθυστερημένη λήψη βίντεο
  • Αδυναμία χρήσης βίντεο ή φωτογραφίας

Εάν η συσκευή σας παρουσιάζει παρόμοιες δυσλειτουργίες θα χρειαστείτε επισκευή μπροστινής κάμερας iPad mini 2.

Αντιμετώπιση βλάβης

Πρώτα από όλα θα χρειαστεί να κάνουμε διάγνωση της βλάβης στα εργαστήρια μας. Αφού διαγνωστεί η βλάβη της μπροστινής κάμερας θα σας, θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του iPad σας και για την διαδικασία της επισκευής μπροστινής κάμερας iPad mini 2.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του ired

Ένας από τους εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή του iPad σας. Θα ανοίξουμε την συσκευή σας και θα αφαιρέσουμε την χαλασμένη κάμερα. Στην θέση της θα εγκαταστήσουμε ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό, κορυφαίας ποιότητας. Επωφεληθείτε από τις ποιοτικές υπηρεσίες μας και της οικονομικές επισκευές iPad mini 2.