Επισκευή dock connector iPad mini 2

Επισκευή dock connector iPad mini 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 48
  • Τιμή με ΦΠΑ 59.52
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η Apple μας εξέπληξε με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του iPad mini 2. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες φορητές συσκευές που υπάρχουν στην αγορά. Το μικρό του μέγεθος είναι πολύ πρακτικό, ενώ τα χαρακτηριστικά του είναι αντίστοιχα των μεγαλύτερων μοντέλων.

Το iPad σας έχει μία ειδική θύρα, στην ποία εισέρχεται το καλώδιο φόρτισης ή το καλώδιο σύνδεσης USB. Η είσοδος αυτή μπορεί να αρχίσει να δυσλειτουργεί ή ακόμη και να πάψει να λειτουργεί.

Συμπτώματα βλάβης dock connector

Εάν πάθει βλάβη το dock connector θα αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα προβλήματα:

  • Το καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή με την θύρα φόρτισης
  • Η συσκευή είναι αδύνατο να φορτιστή
  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας
  • Δεν γίνεται συγχρονισμός με το iTunes

Τα παραπάνω παραδείγματα είναι αναμενόμενα να συμβούν σε περίπτωση που η συσκευή σας δεχτεί χτύπημα ή πτώση, με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη του dock connector.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να δώσετε λύση στο πρόβλημα του dock connector, Θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή dock connector iPad mini 2. Η εργασία αυτή είναι ομολογουμένως απαιτητική καθώς χρειάζεται να ανοιχτεί η συσκευή σας και αφού αφαιρεθεί το ελαττωματικό εξάρτημα, να αντικατασταθεί από ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό. Σε όλες μας τις επισκευές χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εγγυημένα και οικονομικά.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Όλα τα καταστήματα μας διαθέτουν υπερσύγχρονα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Η ομάδα των τεχνικών μας έχει στην διάθεση της εξειδικευμένα εργαλεία για την μέγιστη ασφάλεια και απόδοση. Η επισκευή dock connector iPad mini 2 είναι απλή υπόθεση για τους έμπειρους τεχνικούς μας, οι οποίοι έχουν επισκευάσει χιλιάδες συσκευές iPad. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει, η συσκευή σας θα είναι ξανά πλήρως λειτουργική, όπως όταν ήταν καινούργια.