Επισκευή antenna 3G iPad mini 2

Επισκευή antenna 3G iPad mini 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του iPad mini 2 είναι δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο από όπου κι αν βρίσκεστε. Σίγουρα η σύνδεση μέσω Wi-Fi είναι πιο γρήγορη και πιο οικονομική, αλλά δεν υπάρχει πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi κάθε φορά που το χρειαζόμαστε.

Κεραία 3G iPad mini 2

Για να μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσω 3G χρειάζεται να έχετε προμηθευτεί μία ειδική κάρτα SIM και να την έχετε τοποθετήσει στην συσκευή σας. Στην συνέχεια ενεργοποιείται το δίκτυο 3G και η εσωτερική κεραία του iPad αναλαμβάνει να σας συνδέσει με το διαθέσιμο δίκτυο. Όπως όλα τα εξαρτήματα της συσκευής σας, έτσι και η κεραία 3G μπορεί να πάθει μόνιμη ζημιά μετά από πτώση του iPad σας.

Ενδείξεις βλάβης

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πιο συχνά συμπτώματα βλάβης της κεραίας 3G:

  • Χάνεται η ισχύς του σήματος
  • Δεν  μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο 3G

Ως φυσικό επακόλουθο είναι αδύνατο να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσω 3G και χρειάζεται να βρείτε κάποιο δίκτυο Wi-Fi, για να ολοκληρώσετε την διεργασία που θέλετε. Υπάρχει λύση για το πρόβλημα σας. Αυτή είναι η επισκευή antenna 3G iPad mini 2.

Αντιμετώπιση βλάβης κεραίας 3G

Το ired διαθέτει το κατάλληλο ΟΕΜ ανταλλακτικό. Αυτό έχει επιλεγεί για την ποιότητα, την αντοχή και την απόδοση του. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα παραλάβουν την συσκευή σας και θα ολοκληρώσουν την επισκευή antenna 3G iPad mini 2 με επιτυχία.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Όλα τα εργαστήρια μας είναι ειδικά κατασκευασμένα για την ασφαλή και αποτελεσματική επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας έχει στην διάθεση της τα πιο σύγχρονα εξειδικευμένα εργαλεία για την επισκευή iPad.