Επισκευή antenna GPS iPad mini 2

Επισκευή antenna GPS iPad mini 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η αγαπημένη σας συσκευή, iPad mini 2, διαθέτει πολλές λειτουργίες. Μία από αυτές είναι η δυνατότητα χρήσης του GPS. Το GPS είναι ένα σύστημα πλοήγησης με την χρήση δορυφόρων. Το iPad mini 2 διαθέτει έναν πομποδέκτη GPS σήματος και μπορεί να συνδεθεί με τους δορυφόρους.

Αυτή η κεραία υποστηρίζει την λειτουργία των εφαρμογών πλοήγησης. Σε περίπτωση βλάβης της κεραίας GPS θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες με την λειτουργία τους.

Βλάβη antenna GPS iPad mini 2

Σε περίπτωση βλάβης του GPS θα αντιμετωπίσετε τις ακόλουθες δυσλειτουργίες:

  • Δεν εμφανίζεται η ακριβής τοποθεσία σας
  • Είναι αδύνατο να σχεδιάσετε μία διαδρομή
  • Δεν λειτουργεί η εφαρμογή GPS
  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τους δορυφόρους GPS

Δυσλειτουργίες όπως οι παραπάνω είναι πολύ σημαντικές καθώς περιορίζουν την χρήση του GPS. Είναι πιθανό να χρειαστείτε επισκευή antenna GPS iPad mini 2.

Διαδικασία επισκευής antenna GPS iPad mini 2

Είναι σημαντικό η διάγνωση της βλάβης να γίνει από τους τεχνικούς μας. Σίγουρα λαμβάνουμε υπόψη μας τις παρατηρήσεις σας. Όμως η διάγνωση ή επιβεβαίωση της βλάβης μπορεί να γίνει μόνο αφού ολοκληρωθούν τα καθιερωμένα διαγνωστικά τεστ.

Τότε σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα. Εάν εντοπίσουμε βλάβη του GPS θα σας προτείνουμε antenna GPS iPad mini 2. Θα λάβετε πλήρη ενημέρωση από τον έμπειρο τεχνικός, που θα αναλάβει την επισκευή, για το κόστος, την διάρκεια και την διαδικασία της επισκευής.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του iRed

Είμαστε στην διάθεση σας για ποιοτική και εγγυημένη επισκευή iPad mini 2. Η μακροχρόνια και συνεχής παρουσία μας στον χώρο των επισκευών iPad, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε εξαιρετικές τιμές.

Στα καταστήματα του ired.gr έχουμε κατασκευάσει ειδικά εργαστήρια. Ο σχεδιασμός, τα υλικά, ο εξοπλισμός και τα εργαλεία μας είναι κατάλληλα και απαραίτητα για την αποτελεσματική επισκευή antenna GPS iPad mini 2.