Επισκευή βρεγμένου iPad mini 2

Επισκευή βρεγμένου iPad mini 2
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Το εξαιρετικό iPad mini 2 σας ακολουθεί πάντα, όπου και αν είστε. Αυτό είναι πιθανό να εκτεθεί σε υγρασία και να χρειαστείτε επισκευή βρεγμένου iPad mini 2. Για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Άμεση αντίδραση στην υγρασία:

  • Απενεργοποιήστε την συσκευή σας
  • Σκουπίστε τα εξωτερικά υγρά
  • Τυλίξτε την συσκευή με απορροφητικό χαρτί
  • Μην χρησιμοποιήσετε πηγές θερμότητας (φούρνος μικροκυμάτων, θερμαντικό σώμα κ.ά.) για να στεγνώσετε την συσκευή. Μπορεί να προκαλέσετε καταστροφική υπερθέρμανση.

Στην συνέχεια ελάτε άμεσα σε επαφή μαζί μας. Στείλτε μας ή φέρτε μας την συσκευή σας το ταχύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό να γίνει πρόληψη της οξείδωσης.

Οξείδωση εξαρτημάτων και μητρικής πλακέτας

Η επαφή υγρών με τα μεταλλικά εξαρτήματα της συσκευής σας μπορεί να είναι καταστροφική. Η διαδικασία της οξείδωσης ενεργοποιείται καταστρέφοντας τα πολύτιμα εξαρτήματα σας. Για να επιτευχθεί η επισκευή βρεγμένου iPad mini 2, μπορεί να χρειαστεί χρήση ανταλλακτικών για τα πληγμένα εξαρτήματα σας.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι σίγουρα η οξείδωση της μητρικής πλακέτας. Τα ανταλλακτικά σε αυτή την περίπτωση είναι δυσεύρετα και έχουν υψηλό κόστος. Για να αποφύγετε αυτήν την δυσάρεστη θέση, αντιδράστε άμεσα και φέρτε μας την συσκευή σας.

Ελάτε το ταχύτερο δυνατό σε ένα από τα εργαστήρια μας

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας διαθέτουν ευρεία εμπειρία και έχουν στην διάθεση τους τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό. Η εξειδικευμένη μπανιέρα υπερήχων υψηλής ισχύος, την οποία διαθέτουμε, είναι πολύ αποτελεσματική στην επισκευή βρεγμένου iPad mini 2. Αρκεί, βέβαια, να υπάρξει άμεση αντίδραση από μέρους σας.

Κόστος επισκευής βρεγμένου iPad mini 2

Η επισκευή βρεγμένου iPad mini 2 έχει σταθερό κόστος σε όλες τις περιπτώσεις. Με εξαίρεση την περίπτωση χρήσης ανταλλακτικών, για την αντικατάσταση κατεστραμμένων εξαρτημάτων. Θα λάβετε πλήρη ενημέρωση από τον τεχνικό που θα αναλάβει την επισκευή βρεγμένου iPad mini 2.