Επισκευή iPad mini 2

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το μικρό iPad mini κατάκτησε την αγορά και άλλαξε τα δεδομένα. Το νεότερο iPad mini 2 είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Η οθόνη του έχει μέγεθος 7,9 ίντσες και καταφέρνει να συγκεντρώσει 324 ppi, pixel ανά ίντσα. Ακόμη διαθέτει εξαιρετικό διπύρηνο επεξεργαστή και καταπληκτικό τετραπύρηνο επεξεργαστή γραφικών.

Σίγουρα το νέο iPad mini 2 μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε. Το πρακτικό του μέγεθος σας επιτρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας. Λογικό είναι κάποια στιγμή να πάθει βλάβη λόγω φυσιολογικής φθοράς ή χτυπήματος.

Επισκευάστε το iPad mini 2 σήμερα

Το ired είναι η καλύτερη σας επιλογή για επιτυχή επισκευή iPad mini 2. Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν όλες τις βλάβες iPad mini 2.

Εκτός από κατάρτιση και εμπειρία έχουμε εξειδίκευση στις συσκευές της Apple. Η συνεχής παρουσία μας στον χώρο της επισκευής φορητών συσκευών και υπολογιστών, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως:

  • Αλλαγή οθόνης retina iPad mini 2
  • Αλλαγή digitizer iPad mini 2
  • Αλλαγή οθόνης retina & digitizer iPad mini 2
  • Αντικατάσταση μπαταρίας iPad mini 2

Η επισκευή iPad mini 2 είναι απαιτητική εργασία. Το μικρό μέγεθος της συσκευής και ο εσωτερικός σχεδιασμός κάνουν την κάθε επέμβαση περίπλοκη. Οι τεχνικοί μας έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεται για την γρήγορη και σωστή επισκευή iPad 2.

Τα εργαστήρια μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και μπορούν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια την επισκευή της αγαπημένης σας συσκευής. Διαθέτουν εξειδικευμένους πάγκους εργασίας και τα κατάλληλα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Ελάτε στο ired

Θα γίνει άμεση διάγνωση της βλάβης και θα σας προτείνουμε τις διαθέσιμες λύσεις. Μετά την δήλωση της επιθυμίας σας μπορούμε να προσχωρήσουμε σε επιτυχή επισκευή iPad mini 2. Επωφεληθείτε από τα ποιοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά, τις καλές τιμές, την επαγγελματική επισκευή και την φιλική εξυπηρέτηση μας.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματα μας. Εναλλακτικά εάν δεν έχετε την δυνατότητα να βρεθείτε στον χώρο μας μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ.