Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad Air

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad Air

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του αγαπημένου σας tablet είναι η δυνατότητα σύνδεσης στο internet. Ο πιο αποδοτικός και γρήγορος τρόπος σύνδεσης είναι μέσω Wi-Fi. Τα πλεονεκτήματα είναι η υψηλή ταχύτητα καθώς και η μηδενική χρέωση. Για να εκμεταλλευτείτε την λειτουργία αυτή όμως πρέπει να έχετε έναν πλήρως λειτουργικό δέκτη Wi-Fi.

Τι είναι η κεραία Wi-Fi;

Η σύνδεση στο internet μέσω Wi-Fi γίνεται με ασύρματα σήματα τα οποία μεταφέρονται από τον δρομολογητή (router/modem) στην συσκευή σας. Για να γίνει δυνατή αυτή η σύνδεση, στο εσωτερικό της συσκευής σας υπάρχει μία κεραία η οποία αναλαμβάνει την λήψη και την αποστολή ασύρματων σημάτων. Αυτό το εξάρτημα είναι πιθανό να πάθει βλάβη μετά από πτώση ή χτύπημα του iPad, ή ακόμη και να φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου είτε λόγω υγρασίας και σκόνης.

Συμπτώματα βλάβης

Εάν η κεραία του Wi-Fi έχει βλάβη θα αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα προβλήματα:

  • Αδύναμο σήμα
  • Δεν μπορείτε να βρείτε δίκτυα Wi-Fi
  • Η σύνδεση διακόπτεται απότομα

Σίγουρα οι δυσλειτουργίες αυτές μπορούν προκαλέσουν πρόβλημα καθώς μπορεί να διακοπεί η σύνδεση σας αναπάντεχα. Εάν έχει βλάβη το Wi-Fi, θα χρειαστείτε επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad Air.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η βλάβη θα χρειαστεί να αντικαταστήσουμε την παλιά κεραία με μία καινούργια ΟΕΜ. Σε όλες μας τις επισκευές χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ΟΕΜ ανταλλακτικά. Αυτά έχουν την απαιτούμενη ποιότητα και αντοχή, για να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή κεραίας Wi-Fi iPad Air.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του ired

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας αναλαμβάνουμε την εγγυημένη και οικονομική επισκευή κεραίας Wi-Fi. Δεν έχετε παρά να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας ή να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ.