Επισκευή SIM card reader iPad Air

Επισκευή SIM card reader iPad Air

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το iPad Air προσφέρει ταχύτατη σύνδεση στο διαδίκτυο με την χρήση των τελευταίων τεχνολογιών μεταφοράς δεδομένων, μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Για να κάνετε χρήση αυτών των δυνατοτήτων χρειάζεστε μία κάρτα SIM από την εταιρία της επιλογής σας. Το iPad air διαθέτει μία ειδική είσοδο για την κάρτα σας. Αφού τοποθετήσετε την κάρτα, η συσκευή σας διαβάζει τα στοιχεία της και σας δίνει την δυνατότητα σύνδεσης στα διαθέσιμα δίκτυα.

SIM card reader iPad Air

Το SIM card reader είναι το εξάρτημα που αναλαμβάνει την ανάγνωση της κάρτας SIM. Πρόκειται για έξι μεταλλικές επαφές, οι οποίες εφάπτονται με την επιφάνεια της κάρτας SIM. Το εξάρτημα αυτό μπορεί να πάθει βλάβη μετά από χτύπημα ή πτώση του iPad Air. Υπάρχει ακόμη και η περίπτωση το εξάρτημα αυτό να φθαρεί και να πάθει βλάβη με το πέρασμα του χρόνου.

Συμπτώματα βλάβης

Τα συμπτώματα της βλάβης είναι εύκολο να αναγνωριστούν. Σίγουρα δεν θα έχετε την δυνατότητα να συνδεθείτε στα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας. Ακόμη υπάρχει πιθανότητα να σας εμφανιστεί μήνυμα σφάλματος, ότι δεν έχετε εισάγει κάρτα SIM. Τότε πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η κάρτα SIM, την οποία χρησιμοποιείται, λειτουργεί κανονικά. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε κάποια άλλη κάρτα SIM στην συσκευή σας. Εάν τα συμπτώματα επιμείνουν είναι πιθανό να χρειάζεστε επισκευή SIM card reader iPad Air.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη του SIM card reader χρειάζεται να κάνετε αντικατάσταση του χαλασμένου εξαρτήματος με ένα καινούργιο ανταλλακτικό. Σας προσφέρουμε εγγυημένη και οικονομική επισκευή SIM card reader iPad Air.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του ired

Στο ired Θα βρείτε τα πιο ποιοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Αυτά είναι απολύτως συμβατά με το iPad Air και μας δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή SIM card reader iPad Air.