Επισκευή μητρικής πλακέτας iPad Air

Επισκευή μητρικής πλακέτας iPad Air

Χαρακτηριστικά επισκευής

Για εγγυημένη και αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας σε iPad Air, ελάτε στους έμπειρους τεχνικούς του ired.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας στην Αττική, σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά , μέσω courier από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Η μητρική πλακέτα είναι το πιο βασικό κύκλωμα του iPad Air. Περιλαμβάνει την κεντρική μνήμη, τον επεξεργαστή και όλα τα υπόλοιπα υποσυστήματα.

Ενδεχόμενη βλάβη της μητρικής πλακέτας μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα στην χρήση της συσκευής και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και την μη λειτουργία της.

Ενδείξεις προβληματικής μητρικής πλακέτας

Τα συμπτώματα βλάβης μίας προβληματικής μητρικής πλακέτας είναι πολλά λόγω της σημαντικής της λειτουργίας για την συσκευή.

Οι πιο συνηθισμένες είναι οι παρακάτω:

  • Βλάβη στην υποδοχή της μητρικής πλακέτας
  • Η συσκευή δεν είναι δυνατόν να τεθεί σε λειτουργία ή υπερθερμαίνεται.
  • Δεν είναι εφικτή η φόρτιση της συσκευής, ακόμη κι έπειτα από αντικατάσταση της βάσης φόρτισης και η οθόνη δεν έχει καμία ένδειξη
  • Η οθόνη LCD σταματάει να αποκρίνεται ή παραμένει ολόλευκη ακόμα κι έπειτα από την αλλαγή της
  • Αδυναμία σύνδεσης της συσκευή σας σε δίκτυο Wi-Fi
  • Αδύναμο σήμα GSM
  • Αν και αντικαταστήσατε την κάμερα της συσκευή σας, αυτή επιμένει να μην ανοίγει.
  • Δεν ανταποκρίνεται το πλήκτρο Home button ή το μικρόφωνο, μετά από αντικατάστασή τους με καινούρια ανταλλακτικά

Αν παρατηρήσετε κάποιο από τα παραπάνω φαινόμενα στο αγαπημένο σας iPad Air, τότε θα χρειαστείτε άμεσα επισκευή μητρικής πλακέτας iPad Air. Μόνο έτσι θα μπορέσει να αποκατασταθεί η χαμένη της λειτουργικότητα.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired

Οι έμπειροι και ειδικευμένοι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν την βλάβη στην μητρική πλακέτα της συσκευής σας και αφού σας ενημερώσουν για το κόστος και την διάρκεια της επισκευής θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση της.

Εμπιστευθείτε μας σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την συσκευή σας. Όταν σας επιστρέψουμε το iPad Air σας θα είναι όπως την μέρα που το αγοράσατε.