Επισκευή jack cable iPad Air

Επισκευή jack cable iPad Air

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Μία από τις πιο ενοχλητικές βλάβες είναι αυτή της θύρας των ακουστικών. Η χρήση των ακουστικών είναι αναγκαία όταν παίρνετε το iPad μαζί σας στις μετακινήσεις σας. Ακόμη πολλές φορές για να ακούσουμε καθαρά τον ήχο ενός βίντεο ή μίας ηχογράφησης χρειαζόμαστε τα ακουστικά, για  να απομονώσουμε τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Έτσι τα ακουστικά μας είναι απαραίτητα σε πολλές  περιπτώσεις.

Τι είναι το Jack cable;

Η θύρα των ακουστικών σας ονομάζεται Jack cable. Το εξάρτημα αυτό αποτελείται από την υποδοχή των ακουστικών καθώς και από μία καλωδιοταινία που συνδέει την είσοδο των ακουστικών με την μητρική πλακέτα της συσκευής. Αυτό μπορεί να υποστεί βλάβη μετά από κάποια πτώση ή ένα χτύπημα. Οι πιθανότητες βλάβης είναι ακόμη περισσότερες εάν η συσκευή πέσει ή χτυπηθεί ενώ τα ακουστικά είναι μέσα στην είσοδο jack cable.

Συμπτώματα βλάβης

Η βλάβη του jack cable έχει συνήθως τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Τα ακουστικά λειτουργούν με διακοπές
  • Το iPad δεν αναγνωρίζει την είσοδο των ακουστικών
  • Ακούγεται θόρυβος όταν αναπαράγεται ήχος
  • Τα ακουστικά δεν παίζουν κανέναν ήχο

Εάν παρατηρείτε παρόμοια προβλήματα, πιθανώς να έχετε βλάβη του jack cable  και να χρειάζεστε επισκευή jack cable iPad Air. Μπορείτε να δοκιμάσετε την λειτουργικότητα της υποδοχής και με άλλα ακουστικά, εάν τα  συμπτώματα επιμένουν τότε σίγουρα έχει βλάβη το jack cable.

Αντιμετώπιση βλάβης

Στο ired έχουμε επισκευάσει αμέτρητες συσκευές και μπορούμε να σας δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας. Με την επισκευή jack cable iPad Air. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αφού πρώτα  επιβεβαιώσουμε την βλάβη του jack cable, θα χρειαστεί να το αφαιρέσουμε.

Στην θέση του θα μπει ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό υψηλής ποιότητας. Τα ΟΕΜ ανταλλακτικά μας είναι τα καλύτερα της αγοράς. Τα έχουμε επιλέξει λόγο της απόδοσης και της αντοχής τους.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Ένας από του έμπειρους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή jack cable iPad Air. Όλες οι εργασίες που σας προσφέρουμε είναι οικονομικές και συνοδεύονται από εγγύηση. Μετά την επισκευή jack cable iPad Air, θα παραλάβετε την συσκευή σας, πλήρως λειτουργική σαν καινούργια.