Επισκευή home button iPad Air

Επισκευή home button iPad Air

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το εξελιγμένο tablet της Apple, iPad Air, προσφέρει ατελείωτες ώρες παραγωγικότητας, αλλά και διασκέδασης. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της συσκευής έχει επιτρέψει την παρουσία μόνο των άκρως απαραίτητων πλήκτρων. Το πιο σημαντικό εκ των οποίων είναι το home button. Σε αυτό κυρίως βασίζεται η πλοήγηση μας στο μενού και στις εφαρμογές της συσκευής.

iPad Air home button

Το home button βρίσκεται κάτω από την οθόνη της συσκευής σας. Αυτό είναι απαραίτητο για την χρήση της συσκευή σας. Είναι πιθανό όμως μετά από κάποια πτώση ή ένα χτύπημα να αρχίσει να δυσλειτουργεί. Σε αυτήν την περίπτωση η πλοήγηση στις εφαρμογές σας θα είναι αδύνατη, όπως και η χρήση άλλων απαραίτητων λειτουργιών.

Συμπτώματα βλάβης

Τα συμπτώματα της βλάβης του home button είναι τα ακόλουθα:

  • Πατάτε το πλήκτρο αλλά η συσκευή δεν ανταποκρίνεται
  • Χρειάζεται να ασκήσετε υπερβολική πίεση για να λειτουργήσει
  • Λειτουργεί ανά περιόδους

Εάν αντιμετωπίζετε αντίστοιχα προβλήματα με την λειτουργία του κεντρικού κουμπιού θα χρειαστείτε επισκευή home button iPad Air.

Αντιμετώπιση βλάβης

Κάτω από το κεντρικό πλήκτρο βρίσκεται ο μηχανισμός home button. Αυτός είναι υπεύθυνος για την λειτουργικότητα του κεντρικού σας πλήκτρου. Στην περίπτωση βλάβης θα χρειαστεί να τον αφαιρέσουμε και να τον αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό. Στο iRed θα βρείτε τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Αυτά είναι ποιοτικά και ανθεκτικά. Τα έχουμε επιλέξει λόγω της εξαιρετικής κατασκευής τους και συνοδεύονται πάντα από εγγύηση.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του ired

Σε όλα τα καταστήματα μας υπάρχουν ειδικά εργαστήρια, ειδικά κατασκευασμένα για ασφαλή και αποτελεσματική επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή της πολύτιμης συσκευής σας.

Μετά την ολοκλήρωση της επισκευή home button iPad Air, η συσκευή σας θα λειτουργεί σαν καινούργια. Κερδίστε με τις προσιτές τιμές μας και τις ποιοτικές μας υπηρεσίες.