Επισκευή dock connector iPad Air

Επισκευή dock connector iPad Air

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 49
  • Τιμή με ΦΠΑ 60.76
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η συνεχής χρήση της συσκευής σας μπορεί να προκαλέσει φθορά κάποιον εξαρτημάτων της. Ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα είναι το dock connector. Μέσω αυτού φορτίζετε την συσκευή σας και την συνδέεται σε υπολογιστή ή στα iTunes.

Τι είναι το dock connector;

Tο dock connector είναι η θύρα υποδοχής του καλωδίου φόρτισης. Αυτή μπορεί να πάθει βλάβη και είναι ειδικά ευάλωτη κατά την φόρτιση, σε περίπτωση πτώσης ή χτυπήματος. Εάν αυτό πάθει βλάβη θα αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα προβλήματα:

  • Δεν μπορείτε να φορτίσετε την συσκευή σας
  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το iTunes

Οι παραπάνω ενδείξεις επιβεβαιώνουν την βλάβη του dock connector.

Αντιμετώπιση βλάβης dock connector

Για να αντιμετωπίσετε την βλάβη θα χρειαστείτε την απόσπαση της χαλασμένης θύρας και την αντικατάσταση της με ένα νέο ανταλλακτικό. Στο ired θα βρείτε μόνο τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Αυτά είναι αποδοτικά και ανθεκτικά. Είναι 100% συμβατά με το iPad σας και προσφέρουν κάθε φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή του πολύτιμου iPad σας. Τα εργαστήρια μας είναι υπερσύγχρονα και διαθέτουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα εξειδικευμένα εργαλεία που κάνουν την επισκευή dock connector iPad Air, ασφαλή και επιτυχή.

Σας περιμένουμε και βρισκόμαστε στην διάθεση σας. Όλες οι επισκευές μας συνοδεύονται από εγγύηση. Ενώ δεν θα βρείτε πουθενά τεχνική υποστήριξη τόσο υψηλού επιπέδου με τις οικονομικές τιμές του ired.