Επισκευή κάμερας iPad Air

Επισκευή κάμερας iPad Air

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 4 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το κορυφαίο tablet της Apple, iPad Air, είναι η αγαπημένη σας συσκευή. Προσφέρει πολλές λειτουργίες και πολλά πλεονεκτήματα στον χρήστη. Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες είναι αυτή της κάμερας. Αυτή όμως μπορεί να πάθει βλάβη και να αρχίσει να δυσλειτουργεί.

Κάμερα iPad Air

Η κάμερα του iPad σας είναι ικανή να βγάλει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Ακόμη μπορείτε να κάνετε εγγραφή βίντεο σε υψηλή ανάλυση. Το iPad είναι πράγματι πολύ χρήσιμο όσο αφορά στην λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Η τεχνολογία της Apple, η οποία χρησιμοποιείται και στο iPhone, είναι η κορυφαία της αγοράς. Τώρα με το iPad Air έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές και δυνατότητες ρύθμισης για να πετύχετε την τέλεια λήψη.

Συμπτώματα βλάβης

Σε περίπτωση βλάβης της κάμερα θα αντιμετωπίσετε τις ακόλουθες δυσλειτουργίες:

  • Χαμηλής ποιότητας λήψεις
  • Εμφανίζονται σημάδια ή ψηφιακός θόρυβος
  • Υπάρχουν νεκρά σημεία στις λήψεις

Εάν οι λήψεις σας έχουν τα παραπάνω προβλήματα, τότε η κάμερα σας έχει βλάβη και θα χρειαστείτε επισκευή κάμερας iPad Air.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη της κάμερας, αυτή πρέπει να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό. Στα καταστήματα του ired θα βρείτε τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Αυτά είναι κορυφαίας ποιότητας και έχουν υψηλή απόδοση και αντοχή. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε τα προτιμούμε.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired

Ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα αναλάβει την επισκευή κάμερας iPad Air. Αρχικά θα χρειαστεί να κάνουμε επιβεβαίωση της βλάβης, πραγματοποιώντας τα καθιερωμένα διαγνωστικά τεστ. Αφού επιβεβαιώσουμε την βλάβη μπορούμε να προχωρήσουμε στις εργασίες τις επισκευής.

Τα εργαστήρια μας είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Στο ired επισκευάζουμε την συσκευή σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Επωφεληθείτε από τις οικονομικές μας τιμές και τις εγγυημένες μας υπηρεσίες.