Αλλαγή οθόνης retina iPad Air

Αλλαγή οθόνης retina iPad Air

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 111
  • Τιμή με ΦΠΑ 137.64
  • Χρόνος Επισκευής 6 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Το iPad Air είναι ένα εξαιρετικό tablet. Διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά και εντυπωσιακή εμφάνιση. Σίγουρα το βλέμμα μαγνητίζεται από την ποιοτική οθόνη retina. Αυτό είναι και το πιο ευαίσθητο εξάρτημα της αγαπημένης σας συσκευής. Μπορεί να πάθει βλάβη ως αποτέλεσμα χτυπήματος ή πτώσης και να χρειαστείτε αλλαγή οθόνης retina iPad Air.

Τι ακριβώς είναι η οθόνη retina iPad Air;

Η οθόνη του tablet σας είναι τεχνολογίας LED-backlit IPS LCD. Η ανάλυση της είναι 1536 x 2048 pixels με μέγεθος οθόνης 9,7 ίντσες. Η Apple χαρακτηρίζει αυτήν την οθόνη retina display, γιατί είναι αδύνατο να παρατηρήσετε τα pixel με γυμνό μάτι από φυσιολογική απόσταση. Ακόμη η οθόνη αυτή μπορεί να αποδώσει 16 εκατομμύρια χρώματα.

Ενδείξεις βλάβης:

Σε περίπτωση που η οθόνη σας πάθει κάποια βλάβη θα είναι εύκολο να το αντιληφθείτε. Τα πιο συχνά συμπτώματα βλάβης είναι τα ακόλουθα:

  • Καμένα Pixels
  • Κηλίδες μελάνης
  • Γεωμετρικά σχήματα
  • Ολόλευκη ή μαύρη οθόνη

Αυτά τα συμπτώματα υποδηλώνουν πως χρειάζεστε αλλαγή οθόνης retina iPad Air.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη της οθόνης θα χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση της από μία καινούργια οθόνη retina. Η επισκευή αυτή είναι αρκετά απαιτητική καθώς θα χρειαστεί να ανοιχτεί το iPad και να αποκολληθούν σημαντικά του μέρη. Όμως είναι μία επισκευή που αναλαμβάνουμε με επιτυχία στα εργαστήρια μας.

Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα ired

Τα εργαστήρια μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτοιμα να αναλάβουν οποιαδήποτε βλάβη iPad Air. Εκτός από ειδικά διαμορφωμένους πάγκους εργασίας διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για ασφαλή και επιτυχή αλλαγή οθόνης retina iPad Air.

Οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν ανά πάσα στιγμή την επισκευή της αγαπημένης σας συσκευής. Διαθέτουν την προαπαιτούμενη εμπειρία και γνώση για αποτελεσματική αλλαγή οθόνης retina iPad Air.

Το κόστος της επισκευής είναι το καλύτερο της αγοράς. Η ποιότητα του ΟΕΜ ανταλλακτικού, σε συνδυασμό με την γρήγορη εξυπηρέτηση και την αποτελεσματική επισκευή είναι ασυναγώνιστη.